Kålhagsgatan 2

Kålhagsgatan 2

Slutpris

1 425 000 kr


Söder— Gävle

Kålhagsgatan 2


Slutpris
1 425 000 kr

Söder— Gävle

3-rumslägenhet om hela 99 kvm på populära Söder!

Varmt välkomna till en inbjudande trerumslägenhet om 99 kvm. Här bor du lugnt och bekvämt med direkt närhet till kommunikationer, mataffärer, hälsocentral, apotek och Söders utbud av restauranger och nöjen.

På innergården tillhandahåller Brf en gemensam möblerad uteplats. Lägenheten är belägen en halvtrappa upp från gatuplanet - endast 7 trappsteg - aningen mer än en villatrappa !

En ljus lägenhet med genomgående planlösning - fönster i två väderstreck skapar härligt flöde av ljus under dagen. Vardagsrum med originalparkett, öppen spis och generösa ytor för umgänge med familj och vänner. Stort kök med bra arbetsytor och förvaring samt plats för matgrupp för 8-10 personer.

Två trivsamma sovrum, båda med stora fönsterpartier och plats för dubbelsäng. Möblerbar hall med klinkergolv och skjutdörrsgarderober, helkaklat badrum med tvättmaskin samt separat gäst-WC

Lägenheten disponeras för närvarande som en trerumslägenhet men är i Brf's register en fyra - Lägenheten kan enkelt återställas till en fyrarummare. Och vi ser bra potential för att sätta sin egen prägel och disponera om mandra delar av lägenhetens 99 kvm.

Välkommen på visning!


Boarea
99 kvm
Avgift
3 547 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2018-05-15

Mäklarhuset Västerås

Denna lägenhet på Kålhagsgatan såldes av oss 2018-05-15. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Kålhagsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.