Liljevägen 10

Liljevägen 10

Slutpris

2 200 000 kr


Villastaden— Gävle

Liljevägen 10


Slutpris
2 200 000 kr

Villastaden— Gävle

Insynsskyddad trea med fin uteplats!

Om du är i ett skede i livet där du gärna tänker på annat än renoveringar kan den här lägenheten vara helt rätt för dig – den är nämligen fortfarande som ny då den nyproducerades 2016.

Denna lägenhet har mycket som är värt att lyfta fram. Den välplanerade och praktiska hallen ger ett gott första intryck av bostaden, följt av ett rymligt och lättmöblerat vardagsrum med öppen planlösning till köket. I den här lägenheten blir det lite enklare att leva ett socialt liv – här är umgängesytorna många och trevliga. Utöver detta finns två sovrum, varav ett med två stora klädkammare samt ett stort badrum i modern touch med alla tänkbar utrustning.

Lägenheten erbjuder genomgående hög standard och ljusa ytskikt - lägenheten är faktiskt så ljus att den gör så att vinterhalvåret känns lite lättare. När varmare dagar väl smyger sig på är det underbart att få spendera tid på en uteplats som denna - en fin uteplats som verkligen höjer livskvaliteten för dig. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner.

Låter detta som den perfekta lägenheten för dig? Varmt välkommen på visning!


Boarea
73 kvm
Avgift
4 006 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-11-04

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.