Norra Skeppargatan 4 / Centralt / Gävle

Modern citylägenhet!

Slutpris
1 820 000 kr
Boarea
84,2 kvm
Avgift
4 332 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-04-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Norra Skeppargatan såldes av oss 2017-04-10. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Norra Skeppargatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en modern hörnlägenhet i öppen planlösning med utsikt mot Gavleån! Bo med toppläge mitt i stan - Tillgång till möblerad uteplats i skyddat läge - perfekt för grillning och och umgänge på sommarkvällar

Här erbjuds en ljus och modern citylägenhet med smakfulla materialval och nytt parkettgolv från 2015. Optimal planlösning med öppet mellan kök och vardagsrum skapar naturliga ytor att umgås. Två rejäla sovrum och rymligt badrum med badkar och förberett för tvättmaskin. Stor walk-in-closet med hyllsystem.

Perfekt läge precis mellan Gavleån och Stortorget, nära både Söders härliga utbud av restauranger och Gävles gallerior samtidigt som den grönskande Boulognerskogen med tillhörande stadsbadet breder ut sig ett stenkast bort. Mer centralt än så här blir det inte. Bra förening med god ordning och stabil ekonomi!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration