Sök Meny
Såld

Gävle - Centralt / Norra Skeppargatan 4

Modern citylägenhet!

Välkommen till en modern hörnlägenhet i öppen planlösning med utsikt mot Gavleån! Bo med toppläge mitt i stan - Tillgång till möblerad uteplats i skyddat läge - perfekt för grillning och och umgänge på sommarkvällar

Här erbjuds en ljus och modern citylägenhet med smakfulla materialval och nytt parkettgolv från 2015. Optimal planlösning med öppet mellan kök och vardagsrum skapar naturliga ytor att umgås. Två rejäla sovrum och rymligt badrum med badkar och förberett för tvättmaskin. Stor walk-in-closet med hyllsystem.

Perfekt läge precis mellan Gavleån och Stortorget, nära både Söders härliga utbud av restauranger och Gävles gallerior samtidigt som den grönskande Boulognerskogen med tillhörande stadsbadet breder ut sig ett stenkast bort. Mer centralt än så här blir det inte. Bra förening med god ordning och stabil ekonomi!

Sponsrade länkar
Gävle / Centralt
Norra Skeppargatan 4
Slutpris: 1 820 000 kr
Boarea: 84,2 kvm
Avgift: 4 332 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Såld: 2017-04-10
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Gävleborg / Gävle / Norra Skeppargatan