Sök Meny
Såld

Gävle - Centralt / Norra Skeppargatan 4

Modern citylägenhet!

Välkommen till en modern hörnlägenhet i öppen planlösning med utsikt mot Gavleån! Bo med toppläge mitt i stan - Tillgång till möblerad uteplats i skyddat läge - perfekt för grillning och och umgänge på sommarkvällar

Här erbjuds en ljus och modern citylägenhet med smakfulla materialval och nytt parkettgolv från 2015. Optimal planlösning med öppet mellan kök och vardagsrum skapar naturliga ytor att umgås. Två rejäla sovrum och rymligt badrum med badkar och förberett för tvättmaskin. Stor walk-in-closet med hyllsystem.

Perfekt läge precis mellan Gavleån och Stortorget, nära både Söders härliga utbud av restauranger och Gävles gallerior samtidigt som den grönskande Boulognerskogen med tillhörande stadsbadet breder ut sig ett stenkast bort. Mer centralt än så här blir det inte. Bra förening med god ordning och stabil ekonomi!

Sponsrade länkar
Gävle / Centralt
Norra Skeppargatan 4
Slutpris: 1 820 000 kr
Boarea: 84,2 kvm
Avgift: 4 332 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: BV
Såld: 2017-04-10
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Gävleborg / Gävle / Norra Skeppargatan