Oslättforsvägen 216 / Oslättfors / Gävle

Arkitektrenoverat sommarställe i stillsam miljö med bästa året-runt-standard !

Slutpris
1 825 000 kr
Boarea
150 kvm
Driftkostnad
27 919 kr/år
Totalareal
2 864 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2019-09-01
Bostaden är såld!

Denna villa på Oslättforsvägen såldes av oss 2019-09-01. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Oslättforsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Oslättfors är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Har du funderat på att sommaren 2019 förverkliga drömmen om ett sommarställe med året-runt-standard ? Har du en längtan till stillhet & avkoppling ? Passa på att ta en titt på en arkitektrenoverad dröm i underbar bruksmiljö i Oslättfors invid Testeboåns naturreservat. Det är svårt att förmedla den känsla som uppstår då man öppnar dubbeldörrarna till den 80 kvm stora salongen - det måste upplevas på plats. Men vi vågar garantera att bästa vilopuls uppnås omedelbart.

Byggnaden med ett urspung som brukssamhällets samlingslokal för festligheter och högtider, har under 2018/19 renoverats med varsam hand med en tanke om att lyfta fram det bästa med husets ursprung i klassiskt 20-tal. Målsättningen under renoveringen har varit att vid en vistelse i bostaden uppleva maximal harmoni och avkoppling. Renovering har genomförts för att skapa bästa året-runt-standard - vilket betyder att såväl vintersemestern blir en fröjd samt att Oslättsforsvägen 216 funkar perfekt som året-runt-bostad.

Renoveringen har föregåtts av noggrann research och genomförts med hantverksskicklighet i centrum - sinne för tidstypiska detaljer, smarta lösningar och genomtänkt färgsättning har därefter karaktäriserat renoveringen. Ta en titt på detaljer såsom höga spröjsade originalfönster med munblåst glas, ryggåstak med minst 3,5 meter takhöjd, ursrungliga päronfoder runt fönster, skjutdörrar till sovrummen, nyslipade och såpabehandlade skurgolv, stort modernt nybyggt badrum - ja ända ner till valet av vägguttag och fasta uttag för laddning av mobiltelefoner. Såklart är alla renoveringar grundligt utförda av hantverkare och väl dokumenterade. Och huset är renoverat för att kunna nyttjas hela året runt.

Byggnaden om 150 kvm omfattar salong om cirka 80 kvm, 2 färdigställda sovrum samt möjlighet till ytterligare 1 sovrum, retro-kök, entréhall samt nyrenoverat badrum. Som köpare har du möjlighet att sätta en sista prägel på huset genom att installera ett nytt kök alternativt uppdatera och renovera det härliga 50/60-talsköket från byggnadens förra renovering. Plus att fundera på hur sovrum 3 ska slutföras. Krypgrunden är sommaren 2019 genogången och utrustad med modern automatisk klimatkontroll.

Beläget cirka 20 min från centrala Gävle i riktning mot Hälsingland erbjuder området en genuin bruksmiljö med trevliga grannar, badplats i byn, samt byns olika evenemang över året såsom loppisar, midsommarfirande, lucia och andra högtider i kyrkan och mycket mer. Ett par kilometer från byn ligger Friluftsfrämjandets verksamhet vid Smörnäs med kanothyra och vildmarksläger för barnen liksom. Eller varför inte paddla till Högbo bruk, fiska, elelr söka tillgång till nåt av ortens jaktlag. Vintertid erbjuder Kungsberget mindre än en timme bort, många bra möjligheter till utförs- & längdskidåkning.

Välkommen att boka visning !

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.