Övre Sälängsvägen 17 / Södra Åbyggeby / Gävle

Generös souterrängvilla!

Slutpris
2 250 000 kr
Boarea/biarea
120/120 kvm
Driftkostnad
28 571 kr/år
Tomtarea
1 449 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2017-03-02
Bostaden är såld!

Denna villa på Övre Sälängsvägen såldes av oss 2017-03-02. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Övre Sälängsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Åbyggeby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna generösa souterrängvilla om 120+120 kvm från 2003 med stor altan och härlig pool belägen i natursköna Södra Åbyggeby! Bekvämt med garage i souterrängplan med plats för två bilar!

Luftiga gemensamhetsytor med rymligt kök och vardagsrum med anslutning till stor altan med sol större delen av dagen och pool ger utökat utrymme för samvaro både ute och inne! Totalt 4 sovrum samt badrum och gäst-wc. Delvis inredd souterrängdel med tvättstuga och fullt utrustad gästlägenhet med egen ingång. Perfekt för den självständiga tonåringen!

Bekvämligheter så som golvvärme i hela entréplan och fiber från Gavlenet som dras in i vår.

Perfekt för dig som vill bo i lugnt område med närhet till skog och natur samtidigt som centrala Gävle nås inom 20 minuter!

Besiktning och energideklaration utförd 2017-02-14 och presenteras på visning.

Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration