Persbackavändan 14G / Hille / Gävle

Modernt gavelradhus på familjevänligt och attraktivt läge i Hille!

Slutpris
2 650 000 kr
Boarea
108 kvm
Avgift
4 998 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-07-25
Bostaden är såld!

Denna radhus på persbackavändan såldes av oss 2019-07-25. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på persbackavändan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hille är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Hille och denna fantastiska fyrarummare om 108 kvadratmeter! Söker ni ett karaktärsfullt, öppet och harmoniskt gavelradhus i barnvänliga och grönskande kvarter - ett bekvämt boende med modern utrustning och stora sällskapsytor? Då har ni hittat Rätt!

Gavelradhuset är disponerat i två plan och utomhus erbjuds möjlighet att spendera härliga dagar på den soliga terrassen eller spel och lek på trädgårdssidan. Plats för två bilar på radhusets uppfart och här finns även ett förråd.

Radhuset byggdes 2015 och erbjuder därmed genomgående smakfulla ytskikt och utrustning i oklanderligt skick - detta är det optimala boendet för familjen då det är beläget på attraktiva Persbackavändan!

På Persbackavändan bor du lugnt och rofyllt i trivsamma kvarter med lekplatser och en fantastisk utsikt över de grönskande omgivningarna. I Hille finns tillgång till den mest nödvändiga servicen, såsom förskola, skola, idrottsanläggningar, matbutiker, restauranger och kommunikation.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.