Rodergatan 42 G / Brynäs / Gävle

Fantastiskt radhus som smakfullt moderniserats till hög standard!

Slutpris
2 375 000 kr
Boarea/biarea
96/48 kvm
Avgift
3 500 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-02-15
Bostaden är såld!

Denna radhus på Rodergatan såldes av oss 2019-02-15. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Rodergatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brynäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till detta fantastiska radhus med lugnt läge på Brynäs - här erbjuds ett optimalt boende som smakfullt moderniserats till extremt hög standard! Då bostaden erbjuder hela 4 sovrum, vardagsrum, stilrent badrum, wc, tvättstuga samt matrum och ett högklassigt kök disponerat på 3 plan är detta både ett praktiskt, välplanerat och direkt inflyttningsklart boende. Som om detta inte vore nog finns även bra möjligheter att anpassa och justera bostadens planlösning efter just dina önskemål, vilket gör detta till ett boende som passar de flesta - se alternativ planlösning!

Radhuset är en lugn och rofylld oas såväl inom- som utomhus. Njut i det inglasade uterummet som vetter mot härliga grönområden perfekt för lek och spel eller tillbringa en härlig eftermiddag med familj och vänner i det fräscha matrummet och köket. Här finns något för alla! I bostadens källarplan finns gott om förvaringsutrymmen i två separata rum.

Bostadsrättsföreningen Kostern består av 22 stycken radhus i ett mycket populärt radhusområde på Brynäs! Den redan låga månadsavgiften på 3 500 kr inkluderar värme, vatten, kabel-tv samt bostadsrättstillägg och utöver detta ingår dessutom garage i längan och möjlighet att parkera framför radhuset.

Här bor du med ett bekvämt cykelavstånd in till stan samt direkt närhet till Fjällbackens köpcentrum, goda kommunikationer, grönområden och lekplats.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration