Rodergatan 42 G

Rodergatan 42 G

Slutpris

2 375 000 kr


Brynäs— Gävle

Rodergatan 42 G


Slutpris
2 375 000 kr

Brynäs— Gävle

Fantastiskt radhus som smakfullt moderniserats till hög standard!

Varmt välkommen till detta fantastiska radhus med lugnt läge på Brynäs - här erbjuds ett optimalt boende som smakfullt moderniserats till extremt hög standard! Då bostaden erbjuder hela 4 sovrum, vardagsrum, stilrent badrum, wc, tvättstuga samt matrum och ett högklassigt kök disponerat på 3 plan är detta både ett praktiskt, välplanerat och direkt inflyttningsklart boende. Som om detta inte vore nog finns även bra möjligheter att anpassa och justera bostadens planlösning efter just dina önskemål, vilket gör detta till ett boende som passar de flesta - se alternativ planlösning!

Radhuset är en lugn och rofylld oas såväl inom- som utomhus. Njut i det inglasade uterummet som vetter mot härliga grönområden perfekt för lek och spel eller tillbringa en härlig eftermiddag med familj och vänner i det fräscha matrummet och köket. Här finns något för alla! I bostadens källarplan finns gott om förvaringsutrymmen i två separata rum.

Bostadsrättsföreningen Kostern består av 22 stycken radhus i ett mycket populärt radhusområde på Brynäs! Den redan låga månadsavgiften på 3 500 kr inkluderar värme, vatten, kabel-tv samt bostadsrättstillägg och utöver detta ingår dessutom garage i längan och möjlighet att parkera framför radhuset.

Här bor du med ett bekvämt cykelavstånd in till stan samt direkt närhet till Fjällbackens köpcentrum, goda kommunikationer, grönområden och lekplats.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
96/48 kvm
Avgift
3 500 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-02-15

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.