Sök Meny
Såld

Gävle - Sätra / Sadelvägen 13

Härlig vinkelbyggd familjevilla med 4 sovrum i Sätra

Trivsam fristående vinkelbyggd 1-plans familjevilla med källare på stor friköpt hörntomt i Sätra med bra närhet till sjukhuset och centrum. Villan erbjuder 4 sovrum och stort vardagsrum samt flera umgängesytor i källarplanet - perfekt för en barnfamilj.

Genomgående ljusa och stilsäkra materialval i hela villan. Nytt helkaklat badrum. Renoverat kök med matplats i öppen planlösning. Uterum samt stort trädäck erbjuder uteliv hela sommaren.

Källarplan med badrum & bastu, gillestuga & hobbyrum samt såklart tvättstuga och förrådsutrymmen. Gungställning på tomten. Fristående garage med förrådsyta plus parkeringsytor invid garaget.

Absolut närhet till grundskola och förskola. Flera livsmedelsbutiker inom 1 km.

Sponsrade länkar
Gävle / Sätra
Sadelvägen 13
Slutpris: 2 560 000 kr
Boarea/biarea: 112/112 kvm
Driftkostnad: 44 838 kr/år
Tomtarea: 1 126 kvm
Rum: 5 rum (4 sovrum)
Såld: 2017-01-17
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

  Bostad / Sverige / Gävleborg / Gävle / Sadelvägen