Södra Fiskargatan 3 / Brynäs / Gävle

Sekelskiftestvåa i centralt läge ! Ändringsbar till 3:a !

Slutpris
1 920 000 kr
Boarea
81 kvm
Avgift
3 581 kr/mån
Rum
2,5 rum (1 sovrum)
Såld
2018-12-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Södra Fiskargatan såldes av oss 2018-12-28. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Södra Fiskargatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brynäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en härlig sekelskifteslägenhet om 2,5 rum och 81 kvm anno 1903 invid Skeppsbron ! Belägen på tredje plan i tyst läge mot innergård. Hiss från innergård till våningsplanet. I lägenheten möts du av vackra och välbevarade originaldetaljer såsom spegeldörrar, högt i tak, platsbyggd förvaring och takrosetter. Höga fönster med djupa fönsternischer i varje rum ger ljus. Genom att flytta en vägg ändras lägenheten till en trerummare med 2 sovrum.

Vardagsrum - lägenhetens hjärta med högt i tak och höga fönster. Möblerbar hall med platsbyggt serveringsskåp. Generöst och ljust kök med plats för 8-10 sittande matgäster. Och med gammaldags skafferi som används som arbetshörna eller sovplats för gäst. Sovrum med fönster mot gården och morgonsol. Stort badrum med tvättmaskin och badkar.

Perfekt pendlarläge med närhet till Gävle strand, centrum och tågstationen.

I Brf´s lägenhetsförteckning är lägenheten noterad som en 2:a. Vi rubricerar lägenheten som en 2,5:a då hallen är möblerbar som arbetsrum eller läshörna. Och lägenheten kan ändras till en 3,5:a genom att flytta vägg mellan kök och skafferi - se alternativ planlösning.

Info om BRF på - http://concordiagefle.se/

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration