Södra Stapeltorgsgatan 24D

Södra Stapeltorgsgatan 24D

Slutpris

5 200 000 kr


Söder— Gävle

Södra Stapeltorgsgatan 24D


Slutpris
5 200 000 kr

Söder— Gävle

Modernt och välrenoverat cityboende på Söder med eget garage !

Fantastiskt stilmässigt sammanhållet och välrenoverat gavelradhus beläget på Söder. Huset omfattar hela 170 kvm och 5 rum fördelat på 3 plan. Hela bostaden präglas av ljus och inbjuder till både fest och avkoppling. Missa inte chansen att bo i ett tjusigt radhus på generösa ytor utan att stressas av gräsklippning och trädgårsskötsel.

Huset har under de senaste åren löpande uppdaterats med hög hantverksskicklighet till ett mycket modernt, ljust och harmoniskt boende - här trivs både familjer med barn i varierande ålder, såväl som familjer med ett stort och intensivt umgänge.

Entreplanet erbjuder ett modernt och funktionellt kök med hög maskinstandard från Husqvarna och direkt anslutning till en underbar och generösst tilltagen terrass i soligt läge, samt en köksö som är kökets självklara och centrala umgängesplats. Matplatsen rymmer upp till 10-12 sittande personer vid festligare tillfällen. Ett sovrum precis invid entré passar tonåringen. Duschrum/gäst-WC och separat klädvårdsrum med supermaskiner från Bosch.

Plan 2 inbjuder till härliga fester med vänner & bekanta och bästa umgänge med familjen i ett generöst, öppet och ljust vardagsrum om ca 45 kvm som rymmer soffgrupper, läshörna, hemmabio och matgrupp. Dessutom ett avskilt TV-rum alternativt ytterligare sovrum eller arbetsrum.

Plan 3 erbjuder en skön och soft miljö med lugn och stillhet för familjen. Nyrenoverat helkaklat badrum, Master bedroom med walk-in-closet och ett sovrum som idag nyttjas som dressing-room, och med balkong som erbjuder utsikt mot takåsar och kvällssol.

Ta del av 360-presentationen som ger bästa uppfattning om vad husets umgängesytor erbjuder.

Friköpt tomt. Fiber från Gavlenet. Fjärrvärme. Garage i länga samt ytterligare parkeringsmöjlighet i samfällighet.

Visningar 4-5-6 augusti - välkommen att boka en visningstid som passar dej !


Boarea/biarea
160/10 kvm
Driftkostnad
34 897 kr/år
Tomtarea
109 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2018-08-08

Mäklarhuset Västerås

Denna radhus på Södra Stapeltorgsgatan såldes av oss 2018-08-08. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Södra Stapeltorgsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.