Styrmansgatan 16 / Brynäs / Gävle

Rymlig lägenhet på 50 inbjudande kvadratmeter!

Slutpris
770 000 kr
Boarea
50 kvm
Avgift
2 728 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-03-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Styrmansgatan såldes av oss 2019-03-18. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Styrmansgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brynäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På snabbväxande Brynäs finns nu chansen att förvärva denna välplanerade etta! En ljus och rymlig lägenhet med balkong och många andra fördelar, såsom stora fönster, fint ljusinsläpp, vackert parkettgolv och smarta förvaringslösningar.

Lägenheten disponeras med ett ljust och öppet allrum med stora fönster och plats för både soffa och säng – det mest centrala rummet i denna lägenhet. Vidare hittar du ett stilrent och välplanerat kök, ett fräscht och rymligt badrum samt en funktionell hall. Till bostaden hör dessutom en mysig balkong med sol hela eftermiddagen och kvällen.

I månadsavgiften på 2728 kronor ingår ett väl tilltaget källarförråd, värme, vatten, bostadsrättstillägg, kabelTV med stort kanalutbud och bredband 100/100 mbit. Via bostadens förening får du även tillgång till tvättstuga, en trevlig och välskött innergård, övernattningsrum, relaxavdelning med bastu och cykelrum.

Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration