Sök Meny
Såld

Gävle - Lexe / Tomtnäsvägen 5

Familjevilla om 6 rum plus källare i Lexe

Trivsamt kedjehus i populära Lexe beläget mot Hagaström om hela 153 kvm fördelat på 6 rum och kök samt källare om 103 kvm. Huset erbjuder generösa ytor för den stora familjen. Vidbyggt garage & förråd.

Entréplan med perfekta umgängesytor i öppen planlösning som ansluter till isolerat uterum och trädäck i 2 väderstreck – planet omfattar vinkelbyggt vardagsrum med kamin, stor matplats och kök med moderna maskiner och bardisk. Härligt master bedroom invid hall/entré, samt WC och tvättstuga med groventré.

Övre plan disponeras idag med 4 sovrum, hall med förvaring samt duschrum – och planlösningen kan lätt förändras för att passa nästa familj.

Källarplanet erbjuder bra möjligheter och kan inredas för att passa familjens behov och intressen – idag med gillestuga disponerad som lekrum plus bastu/dusch/WC, 2 mycket stora förrådsutrymmen samt utrymme planerad för tvättstuga.

Vattenburen uppvärmning via bergvärme för bästa energiprestanda.

Sponsrade länkar
Gävle / Lexe
Tomtnäsvägen 5
Slutpris: 2 525 000 kr
Boarea/biarea: 153/102 kvm
Driftkostnad: 31 673 kr/år
Tomtarea: 428 kvm
Rum: 6 rum (5 sovrum)
Såld: 2016-12-07
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Gävleborg / Gävle / Tomtnäsvägen