Sök Meny
Såld

Gävle - Lexe / Tomtnäsvägen 5

Familjevilla om 6 rum plus källare i Lexe

Trivsamt kedjehus i populära Lexe beläget mot Hagaström om hela 153 kvm fördelat på 6 rum och kök samt källare om 103 kvm. Huset erbjuder generösa ytor för den stora familjen. Vidbyggt garage & förråd. Entréplan med perfekta umgängesytor i öppen planlösning som ansluter till isolerat uterum och trädäck i 2 väderstreck – planet omfattar vinkelbyggt vardagsrum med kamin, stor matplats och kök med moderna maskiner och bardisk. Härligt master bedroom invid hall/entré, samt WC och tvättstuga med groventré. Övre plan disponeras idag med 4 sovrum, hall med förvaring samt duschrum – och planlösningen kan lätt förändras för att passa nästa familj. Källarplanet erbjuder bra möjligheter och kan inredas för att passa familjens behov och intressen – idag med gillestuga disponerad som lekrum plus bastu/dusch/WC, 2 mycket stora förrådsutrymmen samt utrymme planerad för tvättstuga. Vattenburen uppvärmning via bergvärme för bästa energiprestanda.

Gävle / Lexe
Tomtnäsvägen 5
Slutpris: 2 525 000 kr
Boarea/biarea: 153/102 kvm
Driftkostnad: 31 673 kr/år
Tomtarea: 428 kvm
Rum: 6 rum, varav 5 sovrum
Såld: 2016-12-07
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Gävleborg / Gävle / Tomtnäsvägen

Andra liknande sålda bostäder

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Checklista: Gå husronden – inför vintern
  Checklista: Gå husronden – inför vintern

  Vintern står för dörren och det är dags att plocka fram kängor, mössor och vantar. Lika viktigt är dock att du rustar ditt hus för den kalla årstiden – så att det inte drabbas av onödiga skador av regn och snömassor.