Tomtnäsvägen 5 / Lexe / Gävle

Familjevilla om 6 rum plus källare i Lexe

Slutpris
2 525 000 kr
Boarea/biarea
153/102 kvm
Driftkostnad
31 673 kr/år
Tomtarea
428 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2016-12-07
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Tomtnäsvägen såldes av oss 2016-12-07. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Tomtnäsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lexe är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trivsamt kedjehus i populära Lexe beläget mot Hagaström om hela 153 kvm fördelat på 6 rum och kök samt källare om 103 kvm. Huset erbjuder generösa ytor för den stora familjen. Vidbyggt garage & förråd.

Entréplan med perfekta umgängesytor i öppen planlösning som ansluter till isolerat uterum och trädäck i 2 väderstreck – planet omfattar vinkelbyggt vardagsrum med kamin, stor matplats och kök med moderna maskiner och bardisk. Härligt master bedroom invid hall/entré, samt WC och tvättstuga med groventré.

Övre plan disponeras idag med 4 sovrum, hall med förvaring samt duschrum – och planlösningen kan lätt förändras för att passa nästa familj.

Källarplanet erbjuder bra möjligheter och kan inredas för att passa familjens behov och intressen – idag med gillestuga disponerad som lekrum plus bastu/dusch/WC, 2 mycket stora förrådsutrymmen samt utrymme planerad för tvättstuga.

Vattenburen uppvärmning via bergvärme för bästa energiprestanda.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn