Vinbärsvägen 27E / Sätra / Gävle

Välkommen till ett familjevänligt radhus i Sätra!

Slutpris
850 000 kr
Boarea
114 kvm
Avgift
6 722 kr/mån
Driftkostnad
614 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2017-09-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vinbärsvägen såldes av oss 2017-09-21. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Vinbärsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sätra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett trivsamt och väldisponerat bostadsrättsradhus i naturnära Sätra i en förening med förmåner utöver det vanliga! Närhet till tre lekplatser, boulebana, snickarverkstad och bastu som får nyttjas av föreningens medlemmar. Perfekt för barnfamiljen!

Entréplan med välplanerade och öppna ytor mellan kök och vardagsrum. Anslutning till solig terrass och fina gröna ytor från vardagsrum, sovrum samt badrum med tvättstuga. Övre plan med tre sovrum, walk-in-closet och badrum.

Trädgårdssida med stor terrass delvis under tak i härligt solläge med plats för både matplats och solstolar. Egen gräsmatta som vetter vidare mot skogsparti. Entrésida med fristående förråd, liten gräsmatta och fin växtlighet.

Garage med elektrisk fjärrstyrd portöppning ingår i månadsavgiften!

Fina cykelvägar och bra kommunikationsmöjligheter med cirka 50 meter till närmaste busshållplats för resa till Sätra centrum och in till Gävle. Sätra centrum har ett utbud av mataffärer, idrottsanläggningar, hälsocentral och vacker natur med motionsspår.

Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration