Vinbärsvägen 225 D

Vinbärsvägen 225 D

Slutpris

1 175 000 kr


Sätra— Gävle

Vinbärsvägen 225 D


Slutpris
1 175 000 kr

Sätra— Gävle

Välplanerat gavelradhus!

Varmt välkommen till Vinbärsvägen 225d - ett bekvämt boende i trevliga kvarter!

När du kliver över tröskeln och in denna tvåa möts du av en välplanerad bostad med stora sällskapsytor, fönster i flera väderstreck och ett mysigt inglasat uterum. Bostaden har under de senaste åren uppdaterats löpande med bland annat ett mycket fint trädäck och nya tarkettgolv i kök, hall, sovrum och klädkammare från 2017. Detta är den perfekta bostaden för dig som vill bo smidigt och bra i bostadsrätt samtidigt som radhusmodellen bidrar med all den charm som radhuslivet erbjuder - bland annat kan du njuta av alla vackra och smakrika växter såsom jordgubbsplantor och svartvinbärsbuskar. Just denna bostad har populär gavelplacering vilket ger både avskildhet och fina grönytor som omger hela bostaden.

Bostaden disponeras i ett plan med bra sittytor på både bostadens fram- och trädgårdssida . Inomhus finns ett stort stort kök som under 2019 uppdaterades med nya luckor och lådor samt nya vitvaror från 2015, ett ljust och öppet vardagsrum med parkettgolv som slipades och lackades under 2017, ett välutrustat badrum/tvättstuga med ny inredning från 2015-2016. Utöver detta erbjuds ett rymligt sovrum och en närliggande klädkammare.

Trivsamma Sätra är ett bra området för dig som vill bo centralt samtidigt som det är nära till natur och mysiga promenadstråk. I området finns service såsom, matbutik, apotek, hälsocentral, restaurang, skola, förskola och bra kommunikationer.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
69 kvm
Avgift
4 966 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2019-10-11

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.