Franshammar 259

Franshammar 259

Slutpris

695 000 kr


Hassela— Nordanstig

Franshammar 259


Slutpris
695 000 kr

Hassela— Nordanstig

1 km till golfbanan och 4 km till Hassela Skiresort - kan det bli bättre? Välskött torp som andas 70-talskänsla med ett naturskönt och soligt läge nära centrum och med utsikt över Sörtjärn. Bostaden omfattar på entréplan allrum med öppen spis, kök med vedspis, rum med kamin samt kakelklätt duschrum. På ovanvåningen finns allrum samt sovrum. I den inglasade altanen sitter du skyddad från väder och vind och med utsikt över tjärnen ca 200 m från huset. Boyta ca 100 kvm. Gäststuga. Förråd. Golf spelar du på Hasselas 18-hålsgolfbana (http://hasselabygdensgk.com/) och skidor åker du i Hasselas fina alpina skidanläggning (https://hasselaski.se/) . Skoterleder finns inom närområdet. Vill du bada så tar du en kort promenad på den lilla stigen ner till den lilla badstranden i Sörtjärn. Bostaden kan användas för såväl fritidsboende som permanentboende.

Välkommen med din intresseanmälan.


Boarea
ca 100 kvm
Driftkostnad
8 800 kr/år
Tomtarea
2 205 kvm
Rum
4 rum (1-2 sovrum)
Såld
2018-07-31

Mäklarhuset Hudiksvall

Denna villa på Franshammar såldes av oss 2018-07-31. Se alla våra försäljningar i Hassela samt även på Franshammar.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.