Franshammar 259 / Hassela / Nordanstig

Slutpris
695 000 kr
Boarea
ca 100 kvm
Driftkostnad
8 800 kr/år
Rum
4 rum (1-2 sovrum)
Såld
2018-07-31
Bostaden är såld!

Denna villa på Franshammar såldes av oss 2018-07-31. Se alla våra försäljningar i Hassela samt även på Franshammar

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hassela är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

1 km till golfbanan och 4 km till Hassela Skiresort - kan det bli bättre? Välskött torp som andas 70-talskänsla med ett naturskönt och soligt läge nära centrum och med utsikt över Sörtjärn. Bostaden omfattar på entréplan allrum med öppen spis, kök med vedspis, rum med kamin samt kakelklätt duschrum. På ovanvåningen finns allrum samt sovrum. I den inglasade altanen sitter du skyddad från väder och vind och med utsikt över tjärnen ca 200 m från huset. Boyta ca 100 kvm. Gäststuga. Förråd. Golf spelar du på Hasselas 18-hålsgolfbana (http://hasselabygdensgk.com/) och skidor åker du i Hasselas fina alpina skidanläggning (https://hasselaski.se/) . Skoterleder finns inom närområdet. Vill du bada så tar du en kort promenad på den lilla stigen ner till den lilla badstranden i Sörtjärn. Bostaden kan användas för såväl fritidsboende som permanentboende.

Välkommen med din intresseanmälan.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration