Andra parkgatan 2B / Centrum/Väster / Hudiksvall

Slutpris
600 000 kr
Boarea
29,2 kvm
Avgift
2 597 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2019-09-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Andra Parkgatan såldes av oss 2019-09-27. Se alla våra försäljningar i Hudiksvall samt även på Andra Parkgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum/Väster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till en synnerligen sober och välplanerad enrummare med helt nyrenoverad interiör!

Strax väster om centrum och ett stenkast från Hudiksvalls sjukhus hittar vi Brf Parkgården i det trivsamma och promenadvänliga området kring Tingshuset. Här har föreningen två bostadshus omfattandes totalt 24 lägenheter - med hiss i varje hus.

Lägenheten har helrenoverats av hantverkare under 2018-2019 och har bland annat helkaklat badrum med läcker design samt kök med stilfullt och robust utförande som tar tillvara på lägenheten härliga attribut i takvinklar och ljusinsläpp. Det ligger ett parkettgolv i hela lägenheten och i hallen har man gott om förvaring i garderober. Rummet har en alkov för sängen och ett burspråk som skapar en sittplats med utsikt över gatan och vidare mot sjukhuset.

En lägenhet för dig som söker ett smakfullt och renoverat boende i praktiskt format.
Välkommen att besöka bostaden i VR på vår hemsida samt boka in er för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.