Sök Meny
Såld

Hudiksvall / Besvärsgatan 1b

Villa i Fiskarstan

Välkommen till en mycket fin och respektabel bostad inom Hudiksvalls charmiga kvarter i Fiskarstan. Här bor man rymligt i en bostad som har genomgått flertalet stora renoveringar inom de senaste åren - bland annat har man bytt fönster, inrett avdelning i källaren till spa samt renoverat duschrum, gästtoalett och tvättstuga. Från köket har man en vacker utsikt över Hudiksvalls småbåtshamn, vardagsrummet är stort och luftigt med plats för både matplats och soffgrupp och på övervåningen finns inte mindre än fyra sovrum - utöver det här tillkommer källarens utrymmen som bland annat inrymmer spa-avdelningen och en renoverat rum för gäster eller hemmabio med mekaniskt ventilerat undergolv. Mot innergården vid sidan av bostadens entré finns en uteplats med trädäck som är avskärmad med plank mot närmaste grannen. Garageplats i länga för en bil hör till fastigheten genom områdets samfällighetsförening. Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Hudiksvall
Besvärsgatan 1b
Slutpris: 3 360 000 kr
Boarea/biarea: 131/62 kvm
Driftkostnad: 38 928 kr/år
Tomtarea: 135 kvm
Rum: 7 rum (4 sovrum)
Såld: 2017-02-18
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Gävleborg / Hudiksvall / Besvärsgatan