Besvärsgatan 1b / Hudiksvall

Villa i Fiskarstan

Slutpris
3 360 000 kr
Boarea/biarea
131/62 kvm
Driftkostnad
38 928 kr/år
Tomtarea
135 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2017-02-18
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Besvärsgatan såldes av oss 2017-02-18. Se alla våra försäljningar i Hudiksvall samt även på Besvärsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Besvärsgatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en mycket fin och respektabel bostad inom Hudiksvalls charmiga kvarter i Fiskarstan. Här bor man rymligt i en bostad som har genomgått flertalet stora renoveringar inom de senaste åren - bland annat har man bytt fönster, inrett avdelning i källaren till spa samt renoverat duschrum, gästtoalett och tvättstuga. Från köket har man en vacker utsikt över Hudiksvalls småbåtshamn, vardagsrummet är stort och luftigt med plats för både matplats och soffgrupp och på övervåningen finns inte mindre än fyra sovrum - utöver det här tillkommer källarens utrymmen som bland annat inrymmer spa-avdelningen och en renoverat rum för gäster eller hemmabio med mekaniskt ventilerat undergolv. Mot innergården vid sidan av bostadens entré finns en uteplats med trädäck som är avskärmad med plank mot närmaste grannen. Garageplats i länga för en bil hör till fastigheten genom områdets samfällighetsförening. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn