Sök Meny
Snart till salu

Försäljning av denna bostad är planerad men visningsdatum är ännu inte bestämt. Kontakta gärna ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Hudiksvall
Besvärsgatan 1b
Utgångspris: Kalkyl 2 795 000 kr
Boarea/biarea: 131/62 kvm
Driftkostnad: 38 928 kr/år
Tomtarea: 135 kvm
Rum: 7 rum, varav 4 sovrum

Hudiksvall / Besvärsgatan 1b

Villa i Fiskarstan

Välkommen till en mycket fin och respektabel bostad inom Hudiksvalls charmiga kvarter i Fiskarstan. Här bor man rymligt i en bostad som har genomgått flertalet stora renoveringar inom de senaste åren - bland annat har man bytt fönster, inrett avdelning i källaren till spa samt renoverat duschrum, gästtoalett och tvättstuga. Från köket har man en vacker utsikt över Hudiksvalls småbåtshamn, vardagsrummet är stort och luftigt med plats för både matplats och soffgrupp och på övre plan finns inte mindre än fyra sovrum - utöver det här tillkommer källarens utrymmen som bland annat inrymmer spa-avdelningen och en renoverad gillestuga med mekaniskt ventilerat undergolv. Mot innergården vid sidan av bostadens entré finns en uteplats med trädäck som är avskärmad med plank mot närmaste grannen. Garageplats i länga för en bil hör till fastigheten genom områdets samfällighetsförening. Försäljningsstart är planerad inom kort - välkommen med din intresseanmälan redan idag!

Denna bostad är
ett skyddat köp

Läs mer om fördelarna

Välkommen till Besvärsgatan 1B!
Välkommen till Besvärsgatan 1B!
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Checklista: Gå husronden – inför vintern
  Checklista: Gå husronden – inför vintern

  Vintern står för dörren och det är dags att plocka fram kängor, mössor och vantar. Lika viktigt är dock att du rustar ditt hus för den kalla årstiden – så att det inte drabbas av onödiga skador av regn och snömassor.