Sök Meny
Såld

Hudiksvall - Öster / Helenedalsvägen 53

Villa nära centrum!

Välkommen till en fin villa på den populära stadsdelen Öster! Enplansvilla med källare uppförd 1960 och tillbyggd 2007. Här erbjuds en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, 3 sovrum, duschrum samt källare med gott om utrymmen. Här finns också en inglasad altan som leder vidare ut till ett soldäck och en fin lättskött trädgårdstomt. Mycket är gjort de senaste åren bland annat nytt tak, nya fönster, dränering och kök. Vidbyggt varmbonat garage med asfalterad uppfart, redskapsbod och lekstuga. Bekvämt boende med bergvärme, närhet till mataffär, skola, buss, motionsspår och centrum. Varmt välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Hudiksvall / Öster
Helenedalsvägen 53
Slutpris: 2 650 000 kr
Boarea/biarea: 124/120 kvm
Driftkostnad: 27 800 kr/år
Tomtarea: 840 kvm
Rum: 4 rum, varav 3 är sovrum
Såld: 2016-12-13
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

  Bostad / Sverige / Gävleborg / Hudiksvall / Helenedalsvägen