Sök Meny
Såld

Hudiksvall - Öster / Helenedalsvägen 53

Villa nära centrum!

Välkommen till en fin villa på den populära stadsdelen Öster! Enplansvilla med källare uppförd 1960 och tillbyggd 2007. Här erbjuds en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, 3 sovrum, duschrum samt källare med gott om utrymmen. Här finns också en inglasad altan som leder vidare ut till ett soldäck och en fin lättskött trädgårdstomt. Mycket är gjort de senaste åren bland annat nytt tak, nya fönster, dränering och kök. Vidbyggt varmbonat garage med asfalterad uppfart, redskapsbod och lekstuga. Bekvämt boende med bergvärme, närhet till mataffär, skola, buss, motionsspår och centrum. Varmt välkomna på visning!

Hudiksvall / Öster
Helenedalsvägen 53
Slutpris: 2 650 000 kr
Boarea/biarea: 124/120 kvm
Driftkostnad: 27 800 kr/år
Tomtarea: 840 kvm
Rum: 4 rum, varav 3 sovrum
Såld: 2016-12-13
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Gävleborg / Hudiksvall / Helenedalsvägen
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Checklista: Gå husronden – inför vintern
  Checklista: Gå husronden – inför vintern

  Vintern står för dörren och det är dags att plocka fram kängor, mössor och vantar. Lika viktigt är dock att du rustar ditt hus för den kalla årstiden – så att det inte drabbas av onödiga skador av regn och snömassor.