Sök Meny
Såld

Hudiksvall / Kungsgården 104

Lantligt med närhet till stan!

Välkomna till en bostad med ett högt och soligt söderläge drygt 5 km från Hudiksvalls centrum. Här erbjuds fyra samtaxerade fastigheter som totalt omfattar 3000 kvm tomt med charmigt bostadshus, gårdshus och kallgarage. Bostadshuset omfattar bland annat vardagsrum, kök, två sovrum och allrum i två plan. Vatten från brunn som delas med närmsta granne och avlopp gemensamt med kringliggande fastigheter.

Säljarna söker en lägenhet på 2 rok att hyra eller köpa inom Hudiksvall. Byte kan vara av intresse. Välkomna med er intresseanmälan!

Sponsrade länkar
Hudiksvall
Kungsgården 104
Slutpris: 1 200 000 kr
Boarea/biarea: 84/9 kvm
Tomtarea: 3 033 kvm
Rum: 4 rum, varav 2 är sovrum
Såld: 2017-06-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

  Bostad / Sverige / Gävleborg / Hudiksvall / Kungsgården