Lantmätaregatan 7A / Öster / Hudiksvall

Ljus gaveltrea!

Slutpris
1 100 000 kr
Boarea
78,3 kvm
Avgift
4 763 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-05-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lantmätaregatan såldes av oss 2019-05-31. Se alla våra försäljningar i Hudiksvall samt även på Lantmätaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Öster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till en ljus och trivsam lägenhet i populära Brf Lantmätaren på Öster! Tack vare gavelläget i huset har man ett extra fönster i vardagsrummet som ger lägenheten en riktigt trivsam och ljus känsla.

De lägenheter som ligger på gaveln i huset har en helt enskild balkong, utan granne vägg i vägg. Tack vare detta har man en balkong som inte bara är större - man har också fri utsikt åt tre håll! Vidare erbjuder bostaden två sovrum, ett med söderläge och ett med norrläge, kök med gott om förvaring, duschrum med kaklade väggar, vardagsrum med parkettgolv, förvaring i garderober samt klädkammare och därtill förråd på vinden och i källarplan.

Föreningen har god ordning över sina åtaganden, med bland annat eget vaktmästeri som delas med närmaste grannen Brf Bergsgården. I trivsamt söderläge har man också tillgång till grönytor för sommarens lata dagar. Spana gärna in mer om föreningen på deras hemsida: www.brflantmataren.se

I närområdet finns Ica Träffpunkten, vackert gångstråk invid havet och busshållplats för stadsbussen.

Besök gärna bostaden i VR på våran hemsida och varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration