Ljungvägen 2 / Sandvalla / Hudiksvall

Pampig villa på hörntomt!

Slutpris
2 295 000 kr
Boarea/biarea
165/79 kvm
Driftkostnad
37 063 kr/år
Tomtarea
875 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2017-06-08
Bostaden är såld!

Denna villa på Ljungvägen såldes av oss 2017-06-08. Se alla våra försäljningar i Hudiksvall samt även på Ljungvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sandvalla är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns chansen att förvärva denna unika villa på Ljungvägen 2! Belägen på fin hörntomt på övre Sandvalla finns denna suterrängvilla med plats för många. Entrévåningen rymmer hall, två sovrum, gillestuga med öppen spis, toalett, tvättstuga med torkrum, bastu och hobby/förrådsutrymmen. Övervåningen är öppen och luftig med stora fönster i flera väderstreck som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Renoverat kök och duschrum, två sovrum, kontor och stort vardagsrum. Välskött trådgårdstomt med hela tre uteplatser för härliga stunder utomhus. Garaget med automatisk port nås bekvämt inifrån huset via entrévåningen. Sandvalla är ett populärt område för alla åldrar med närhet till centrum, bussar, skolor och mataffär.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration