Sök Meny
Kommande försäljning

Försäljning av denna bostad är planerad men visningsdatum är ännu inte bestämt. Kontakta gärna ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Hudiksvall / Sandvalla
Ljungvägen 2
Utgångspris: Kalkyl 2 295 000 kr
Boarea/biarea: 165/79 kvm
Driftkostnad: 37 063 kr/år
Tomtarea: 875 kvm
Rum: 7 rum, varav 4 är sovrum

Hudiksvall - Sandvalla / Ljungvägen 2

Pampig villa på hörntomt!

Inom kort finns chansen att förvärva denna unika villa på Ljungvägen 2! Belägen på fin hörntomt på övre Sandvalla finns denna souterrängvilla med plats för många. Entrévåningen rymmer hall, två sovrum, gillestuga med öppen spis, toalett, tvättstuga med torkrum, bastu och hobby/förrådsutrymmen. Övervåningen är öppen och luftig med stora fönster i flera väderstreck som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Renoverat kök och duschrum, två sovrum, kontor och stort vardagsrum. Välskött trådgårdstomt med hela tre uteplatser för härliga stunder utomhus. Garaget med automatisk port nås bekvämt inifrån huset via entrévåningen. Sandvalla är ett populärt område för alla åldrar med närhet till centrum, bussar, skolor och mataffär.

Säljaren söker en 3a bostadsrätt/hyresrätt inom Hudiksvall norra eller Hudiksvalls centrum. Säljstart så snart säljaren hittat sitt nya boende, byte kan vara av intresse.
Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Sponsrade länkar
Ljungvägen 2
Ljungvägen 2
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten