Sök Meny
Såld

Hudiksvall - Fridhem / Myrstigen 38

Välplanerat radhus!

Välkommen till Myrstigen 38 och ett välplanerat radhus i gott skick nära centrum. Bostaden omfattar på entréplan kök, vardagsrum med utgång till uteplats i söderläge samt gästtoalett. På övervåningen finns hall, 3 sovrum samt kakelklätt duschrum med golvvärme. I källarvåningen finns det gillestuga med öppen spis, tvättstuga, matkällare samt förråd. Bilplats i nybyggt garage. Uteplats i söderläge. Söker du ett bekvämt och lättskött boende nära centrum så är det här ett mycket bra alternativ.

Sponsrade länkar
Hudiksvall / Fridhem
Myrstigen 38
Slutpris: 2 100 000 kr
Boarea/biarea: 113/56 kvm
Driftkostnad: 45 809 kr/år
Tomtarea: 137 kvm
Rum: 5 rum, varav 3 är sovrum
Såld: 2017-03-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

  Bostad / Sverige / Gävleborg / Hudiksvall / Myrstigen