Överbergevägen 12

Överbergevägen 12

Slutpris

2 200 000 kr


Idenor— Hudiksvall

Överbergevägen 12


Slutpris
2 200 000 kr

Idenor— Hudiksvall

Familjevilla i Idenor med stort garage och havsutsikt!

På barnvänlig gata erbjuder vi nu en bostad för er som söker en villa i lugna omgivningar med närhet till stan! Fastigheten har ett högt läge med goda solförhållanden och dessutom havsutsikt.

Bostadshuset omfattar på entréplan hall, kök, vardagsrum med fint ljusinsläpp och utgång till altan, toalett, badrum samt tre sovrum. I källarplan finns bland annat stor gillestuga, tvättstuga, torkrum, matkällare och goda förvaringsmöjligheter. Bekväm uppvärmning via bergvärmepump!

På tomten finns ett isolerat garage på gjuten platta på hela 96 kvm och 3,10 m i takhöjd, perfekt för den bil- eller båtintresserade! Här finns också uthus, lekstuga och inredningsbar äldre loge för ex egen verksamhet eller gästhus. Uppväxt trädgård med träd och buskar. På baksidan som vetter mot söder finns altan, inglasat uterum samt pool om 6x3 m.

Inom Idenor finns förskola och skola, kommunikation till centrum med cykelbana och stadsbussar samt närhet till havet genom småbåtshamnen invid Reffelmansviken.

Varmt välkomna på visning!


Boarea/biarea
100/100 kvm
Driftkostnad
28 136 kr/år
Tomtarea
1 494 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2018-12-22

Mäklarhuset Hudiksvall

Denna villa på Överbergevägen såldes av oss 2018-12-22. Se alla våra försäljningar i Hudiksvall samt även på Överbergevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.