Storgatan 52B / Fiskarstan / Hudiksvall

Femrummare med havsutsikt ett stenkast från centrum!

Utgångspris
1 950 000 kr
Hur mycket kan du låna?
Räkna på boendekalkyl
Boarea
114 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 3
Kommande försäljning

Försäljning av denna bostad är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse

Nu har vi möjlighet att erbjuda en unik lägenhet med havsutsikt för dig som söker ett rymligt boende utöver det vanliga! Lägenheten är ritad så som två separata lägenheter när byggnaden uppfördes men har därefter uteslutande används som en lägenhet. Tack vare ursprungstanken av att det ska vara två lägenheter har man här två balkonger i fil på totalt 12 kvm och två ingångar - en från vardera trapphus! I ett av trapphusen finns en trapphiss monterad som är avsedd för den här specifika lägenheten. Utöver detta har man även kök från Marbodal, tre sovrum, vardagsrum med öppen spis (den enda i hela huset!), duschrum och gästtoalett. Gott om förvaring i flertalet platsbyggda garderober men även i klädkammare. Ca 200 m till biblioteket och nära till allt som Hudiksvalls centrum har att erbjuda!

Välkomna med er intresseanmälan redan idag!
(Säljarna söker nytt boende i form av mindre lägenhet med hiss, bostadsrätt eller hyresrätt. Har du vad de söker och samtidigt letar efter ett större boende - kontakta oss!)

Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration
Följ oss i sociala medier