Sunnån 116 / Sunnån / Hudiksvall

Lantligt belägen hästgård!

Slutpris
2 400 000 kr
Boarea/biarea
140/33 kvm
Driftkostnad
34 600 kr/år
Totalareal
161 698 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Fastigh.bet
Hudiksvall Sylta 5:24
Objekttyp
Hästgård
Såld
2018-05-08
Bostaden är såld!

Denna gård på Sunnån såldes av oss 2018-05-08. Se alla våra försäljningar i Hudiksvall samt även på Sunnån

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sunnån är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu presenterar vi stolt en vackert belägen hästgård i Hudiksvalls kommun! Här ges nu tillfälle att bli ägare till en fastighet med avskilt läge och stor potential för djurhållning på verksamhets- eller hobbynivå. Gården omfattar både skogs-, betes- och åkermark, totalareal på ca 16 hektar och allt sitter ihop i ett skifte. Ekonomibyggnad i form av stor loge med bland annat stall 6 boxar, foderförvaring, garage, verkstad och äldre fejs. I anslutning till logen finns en stor ligghall, hagar med uppvärmda vattenkoppar och ridbana. Bostadshuset är i 1 1/2 plan och har delvis renoverade ytskikt, lantligt kök, vardagsrum med matsal i fil och 3-4 sovrum. Nedanför huset rinner Sunnån som mynnar ut i Sunnåfjärden. Med fastigheten följer dessutom jakträtt.

Varmt välkomna att kontakta mäklaren för att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn