Sök Meny
Såld

Hudiksvall / Iggesund / Anundsgatan 12

Välrenoverad villa med stort garage!

Välkommen till Anundsgatan 12 i Iggesund! Här erbjuder vi nu en grundligt renoverad och tillbyggd villa där det mesta är gjort. Bostaden har en trevlig planlösning med bla ett vardagsrum i vinkel, trivsamt kök, 2 sovrum samt kakelklätt duschrum. I källarplanet finns ett sovrum, kakelklädd tvättstuga/badrum, hobbyrum, förråd samt pannrum. Inglasad altan ca 15 m². Bla är följande åtgärder vidtagna efter år 2000: Nytt yttertak, ny fasad med tilläggsisolering, nya fönster, ny dränering, nästan all el är utbytt, nytt kök, 2 nya kakelklädda duschrum varav ett inrymmer tvättstuga, luft/vatten-värmepump (2014), luft/luft-värmepump, vedpanna med ack.tankar och centraldammsugare. Nya ytskikt i hela huset och vattenburen golvvärme i stor del av byggnaden. På fastigheten finns också ett varmbonat garage med verkstadsdel - byggnadsyta på 98 m² - med golvvärme i plattan och automatisk port. På den trevliga och insynsskyddade trädgårdstomten finns även gäststuga, förråd, vedbod samt ett växthus med golvvärme. Fiberanslutning är beställd.

Sponsrade länkar
Hudiksvall / Iggesund
Anundsgatan 12
Slutpris: 1 295 000 kr
Boarea/biarea: 86/70 kvm
Driftkostnad: 26 500 kr/år
Tomtarea: 1 012 kvm
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Såld: 2017-06-30
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige / Gävleborg / Iggesund /