Anundsgatan 12 / Iggesund / Hudiksvall

Välrenoverad villa med stort garage!

Slutpris
1 295 000 kr
Boarea/biarea
86/70 kvm
Driftkostnad
26 500 kr/år
Tomtarea
1 012 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-06-30
Bostaden är såld!

Denna villa på Anundsgatan 12 såldes av oss 2017-06-30. Se alla våra försäljningar i Iggesund

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Anundsgatan 12 är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Anundsgatan 12 i Iggesund! Här erbjuder vi nu en grundligt renoverad och tillbyggd villa där det mesta är gjort. Bostaden har en trevlig planlösning med bla ett vardagsrum i vinkel, trivsamt kök, 2 sovrum samt kakelklätt duschrum. I källarplanet finns ett sovrum, kakelklädd tvättstuga/badrum, hobbyrum, förråd samt pannrum. Inglasad altan ca 15 m². Bla är följande åtgärder vidtagna efter år 2000: Nytt yttertak, ny fasad med tilläggsisolering, nya fönster, ny dränering, nästan all el är utbytt, nytt kök, 2 nya kakelklädda duschrum varav ett inrymmer tvättstuga, luft/vatten-värmepump (2014), luft/luft-värmepump, vedpanna med ack.tankar och centraldammsugare. Nya ytskikt i hela huset och vattenburen golvvärme i stor del av byggnaden. På fastigheten finns också ett varmbonat garage med verkstadsdel - byggnadsyta på 98 m² - med golvvärme i plattan och automatisk port. På den trevliga och insynsskyddade trädgårdstomten finns även gäststuga, förråd, vedbod samt ett växthus med golvvärme. Fiberanslutning är beställd.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration