Sök Meny
Såld

Hudiksvall / Iggesund / Anundsgatan 12

Välrenoverad villa med stort garage!

Välkommen till Anundsgatan 12 i Iggesund! Här erbjuder vi nu en grundligt renoverad och tillbyggd villa där det mesta är gjort. Bostaden har en trevlig planlösning med bla ett vardagsrum i vinkel, trivsamt kök, 2 sovrum samt kakelklätt duschrum. I källarplanet finns ett sovrum, kakelklädd tvättstuga/badrum, hobbyrum, förråd samt pannrum. Inglasad altan ca 15 m². Bla är följande åtgärder vidtagna efter år 2000: Nytt yttertak, ny fasad med tilläggsisolering, nya fönster, ny dränering, nästan all el är utbytt, nytt kök, 2 nya kakelklädda duschrum varav ett inrymmer tvättstuga, luft/vatten-värmepump (2014), luft/luft-värmepump, vedpanna med ack.tankar och centraldammsugare. Nya ytskikt i hela huset och vattenburen golvvärme i stor del av byggnaden. På fastigheten finns också ett varmbonat garage med verkstadsdel - byggnadsyta på 98 m² - med golvvärme i plattan och automatisk port. På den trevliga och insynsskyddade trädgårdstomten finns även gäststuga, förråd, vedbod samt ett växthus med golvvärme. Fiberanslutning är beställd.

Sponsrade länkar
Hudiksvall / Iggesund
Anundsgatan 12
Slutpris: 1 295 000 kr
Boarea/biarea: 86/70 kvm
Driftkostnad: 26 500 kr/år
Tomtarea: 1012 kvm
Rum: 4 rum, varav 3 är sovrum
Såld: 2017-06-30
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

  Bostad / Sverige / Gävleborg / Iggesund /