Sök Meny
Kommande försäljning

Försäljning av denna bostad är planerad men visningsdatum är ännu inte bestämt. Kontakta gärna ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Iggesund
Anundsgatan 12
Utgångspris: Kalkyl 1 295 000 kr
Boarea/biarea: 86/70 kvm
Driftkostnad: 26 500 kr/år
Tomtarea: 1012 kvm
Rum: 4 rum, varav 3 är sovrum

Iggesund / Anundsgatan 12

Välrenoverad villa med stort garage!

Välkommen till Anundsgatan 12 i Iggesund! Här erbjuder vi nu en grundligt renoverad och tillbyggd villa där det mesta är gjort. Bostaden har en trevlig planlösning med bla ett vardagsrum i vinkel, trivsamt kök, 2 sovrum samt kakelklätt duschrum. I källarplanet finns ett sovrum, kakelklädd tvättstuga/badrum, hobbyrum, förråd samt pannrum. Inglasad altan ca 15 m². Bla är följande åtgärder vidtagna efter år 2000: Nytt yttertak, ny fasad med tilläggsisolering, nya fönster, ny dränering, nästan all el är utbytt, nytt kök, 2 nya kakelklädda duschrum varav ett inrymmer tvättstuga, luft/vatten-värmepump (2014), luft/luft-värmepump, vedpanna med ack.tankar och centraldammsugare. Nya ytskikt i hela huset och vattenburen golvvärme i stor del av byggnaden. På fastigheten finns också ett varmbonat garage med verkstadsdel - byggnadsyta på 98 m² - med golvvärme i plattan och automatisk port. På den trevliga och insynsskyddade trädgårdstomten finns även gäststuga, förråd, vedbod samt ett växthus med golvvärme. Fiberanslutning är beställd.

Säljaren söker en lgh om 3 rok i Iggesund och de kan tänka sig att göra ett byte av bostad med köparen om denna möjlighet uppstår. Om rätt lgh dyker upp för säljarens räkning så kan säljaren ev tänka sig att göra affär omgående.

Välkommen att kontakta mäklaren för mer information och intresseanmälan!

Välkommen till Anundsgatan 12
Välkommen till Anundsgatan 12
1 frågor & Svar
  • Fråga ställd av Maria den 8 februari
    Hej! Är säljaren endast intresserad av lägenhet i Iggesund? Jag har en trea,bostadsrätt i Hudiksvall Blockvägen och har börjat fundera över att ev köpa hus? Mvh Maria Larsson
    Svar från Klas Söderlund
    Hej. Säljaren vill ha en hyreslgh i Iggeund. Du kan förstås få titta på huset ändå eftersom de förr eller senare kommer att hitta en lgh. Om du vill så kommer vi gärna hem till dig för en kostnadsfri bedömning av värdet på din bostad. Vi hjälper gärna till med att leta bostad åt dig. Mvh Klas Söderlund
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn