Murargatan 25 / Centrala Iggesund / Iggesund / Hudiksvall

Välskött familjevilla i Iggesund!

Slutpris
1 700 000 kr
Boarea/biarea
99/63 kvm
Driftkostnad
32 306 kr/år
Totalareal
1 104 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-05-13
Bostaden är såld!

Denna villa på murargatan såldes av oss 2019-05-13. Se alla våra försäljningar i Iggesund samt även på murargatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Iggesund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På barnvänlig återvändsgata i Iggesund hittar ni denna mycket välskötta villa! Här bor man med ett toppenläge på en lugn och trivsam gata med närhet till skola, förskola och centrum.

Bostaden är uppförd 1949 och har renoverats och byggts ut under senare år. Här erbjuds på entréplan vardagsrum och kök i öppen planlösning, 3-4 sovrum samt toalett. I källarplan hittar ni hobbyrum, förvaringsmöjligheter, tvättstuga och badrum med bastu. Bekväm uppvärmning via bergvärmepump och fiber finns indraget.

Stor och fin trädgårdstomt som gränsar mot skogsdunge. I trädgården finns bland annat äppelträd, vinbärsbuskar, planteringar och en anlagd liten damm. På baksidan som ligger i söderläge finns en härlig inglasad altan samt carport med vidbyggt förråd.

Besök gärna bostaden i VR på våran hemsida och varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration