Sök Meny
Kommande försäljning

Försäljning av denna bostad är planerad men visningsdatum är ännu inte bestämt. Kontakta gärna ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Iggesund
Trekanten 58
Utgångspris: 1 350 000 kr
Boarea/biarea: 124/70 kvm
Tomtarea: 460 kvm
Rum: 6 rum, varav 4 är sovrum

Iggesund / Trekanten 58

Renoverat kedjehus i Iggesund!

Välkomna till det barnvänliga och populära området Trekanten inom Iggesunds tätort! Här finner ni ett riktigt fint hus som genomgått en totalrenovering under framförallt det senaste året. Badrum, kök, wc, tvättstuga och samtliga av bostadens interiöra ytskikt har renoverats under 2016. Tak och fönster har renoverats ca 2007. Här finns idag kök, matrum/vardagsrum, badrum och fyra sovrum på entréplan och övre plan, men man kan med enkelhet återställa den vägg som nu har öppnats upp mellan vardagsrum och matrum för att erhålla ytterligare ett sovrum. I källarplan finns bland annat den renoverade tvättstugan och gillestuga med klinkers på golvet. Området har en egen lekplats för de små och sommartid anordnas en bouletävling i grannskapet. Fastighetens baksida vätter mot Camp Igge Arena och Ankarmons bad och camping.

Det här är bostaden för dig som söker ett hus att bara flytta in i. Välkommen med din intresseanmälan redan idag! Fler bilder och mer information kommer inom kort.

Sponsrade länkar
Rymligt och med öppen planlösning!
Rymligt och med öppen planlösning!
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
  • Förbättra läget med insynsskydd
    Förbättra läget med insynsskydd

    En trädgård är en oas för många att koppla av i. Att rama in sin trädgård och skapa insynsskydd ger en avskildhet som skapar just det lugn och ro som många av oss längtar efter. Här är några förslag!

  • Sju sätt att renovera miljövänligt!
    Sju sätt att renovera miljövänligt!

    Lär dig renovera miljövänligt. Det är verkligen inte lätt att göra medvetna val när man ska renovera hemma. Här är sju kloka råd på vägen.