Industrivägen 1 / Mellanfjärden / Jättendal / Nordanstig

Mitt i Mellanfjärden!

Slutpris
1 625 000 kr
Boarea/biarea
101/25 kvm
Driftkostnad
31 100 kr/år
Totalareal
1 140 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-06-01
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Industrivägen såldes av oss 2019-06-01. Se alla våra försäljningar i Jättendal samt även på Industrivägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mellanfjärden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till det alltid så populära och charmiga fiskeläget Mellanfjärden i norra Hälsingland, där hav och natur möts i en fantastiskt miljö!

Nästan mitt i byn har vi nu förmånen att få erbjuda en synnerligen välskött och bekväm bostad för dig som söker ett fritids- eller permanentboende med det lilla extra! Här finns bland annat kommunalt vatten och avlopp, fiberanslutning, dubbelgarage och balkong med havsutsikt!

Bostadshuset är uppfört 1975, tillbyggt 1987, och omfattar 3-4 sovrum/sovkammare, vardagsrum med öppen spis, fräscht duschrum, rymligt kök med vedspis, altan i soligt söderläge och uteplats under tak med eldstad.

Utöver bostadshuset finns både ett isolerat dubbelgarage i timrat utförande på gjuten platta, med två automatiska och fjärrstyrda portar samt entrédörr på byggnadens bakre kortsida, samt en gäststuga med sovloft.

Förråd/vedbod samt extra infart med grindar på fastighetens baksida.

I Mellanfjärden finns ett mycket aktivt fritidsliv med bland annat restaurang, gästhamn,hotell, teater och sommarbutiker!

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration