Tennsätersvägen 5 / Jättendal / Nordanstig

Rymlig villa med stort garage!

Slutpris
765 000 kr
Boarea/biarea
156/56 kvm
Driftkostnad
23 370 kr/år
Totalareal
1 414 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2018-06-27
Bostaden är såld!

Denna villa på Tennsätersvägen såldes av oss 2018-06-27. Se alla våra försäljningar i Jättendal samt även på Tennsätersvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Jättendal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till Jättendal och Tennsätersvägen 5! Villan är uppförd 1929 och har på senare år byggts ut, här finns bland annat nyrenoverat kök, fyra sovrum, rymligt vardagsrum med golvvärme, samt både altan och inglasad altan i söderläge.

På fastigheten finns också ett nyligen uppfört varmgarage på ca 60 kvm med luftvärmepump samt gäststuga omfattande ett rum och toalett. Trädgårdstomt med odlingsmöjligheter och grusad uppfart med flera parkeringsplatser.

Perfekt pendlingsavstånd till jobb i både Hudiksvall och Sundsvall samt goda bussförbindelser i båda riktningar från hållplats nära bostaden.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration