Hillensvägen 8 / Näsviken / Hudiksvall

Renoverad villa i Näsviken

Slutpris
1 375 000 kr
Boarea/biarea
157/30 kvm
Driftkostnad
31 000 kr/år
Totalareal
967 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-06-10
Bostaden är såld!

Denna villa på Hillensvägen såldes av oss 2019-06-10. Se alla våra försäljningar i Näsviken samt även på Hillensvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Näsviken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till Näsviken och Hillensvägen 8! Här möts vi av en helrenoverad bostad med vattennära läge vid Rolfstaån.

Knappt 1 km från centrum, med Näsvikens skola och förskola, hittar vi området Byberg/Hillen. Hit söker sig många barnfamiljer tack vare det lugna läget längs med Hillensvägen och Bybergsvägen.

Fastigheten som vi nu har till försäljning erbjuder ett bostadshus i 1 1/2-plan med källare - varav de två övre planen samt delar av källaren har helrenoverats under de två senaste åren. Kök i smakfullt ljusa färger från Ikea med praktisk och social köksö med induktionshäll, inbyggd ugn och micro i högskåp, inbyggd diskmaskin samt fristående kyl och frys. Badrummet är helkaklat med en graciös känsla i tidlöst utförande med vitt kakel på väggar och grå klinkers på golvet. Här finns både dusch och badkar. Vidare finns vardagsrum, ett sovrum, gäst-wc samt allrum med kamin och balkong på entréplan. På övre plan finns ytterligare tre sovrum och möblerbar hall/allrum med balkong.

På tomten finns en trälagd uteplats för lounge- eller matgrupp och utespa för de badsugna!

Välkommen att uppleva bostaden i VR samt boka in er på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration