Hantverkarbacken 13 / Hantverkarbacken / Sandviken

Väldisponerad & ljus tvårummare med balkong i soligt läge!

Slutpris
540 000 kr
Boarea
ca 58 kvm
Avgift
4 084 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3
Såld
2019-01-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hantverkarbacken såldes av oss 2019-01-18. Se alla våra försäljningar i Sandviken samt även på Hantverkarbacken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hantverkarbacken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna väldisponerade, ljusa tvårummare som ligger i ett ostört läge högst upp i huset.

Bostaden erbjuder ett hemtrevligt kök i ljusa färger och gott om förvaringsmöjligheter. Rymligt vardagsrum med parkettgolv och anslutning till balkong i lugnt soligt läge med utsikt hela vägen till Trebo. Ett sovrum, badrum med vitkaklade väggar och mörkt klinkergolv samt en möblerbar hall med en stor klädkammare/förråd med goda förvaringsmöjligheter.

Lägenheten ligger i ett lugnt och omtyckt område nära Jernvallen som består av bland annat Göransson Arena - en multiinomhusarena, gräsplaner för fotboll, anläggningar för bandy, ishockey, tennis, minigolf, bowling, skatepark m m. Hantverkarbacken ligger på promenadavstånd till småbåtshamnen Stenbryggan och strövområdet Gunnarudden, cykelavstånd till bad vid Storsjön och golfbana och elbelyst motionsspår i Trebo.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration