Åsvägen 56

Åsvägen 56

Slutpris

3 450 000 kr


Valbo— Gävle

Åsvägen 56


Slutpris
3 450 000 kr

Valbo— Gävle

Modernt uppdaterad villa om 123+123 kvm i Valbo

Modernt uppdaterad och mycket välhållen villa om 123 + 123 kvm på insynskyddad trädgårdstomt i lugnt & utmärkt läge på återvändsgata i Valbo - Perfekt villa för en barnfamilj. Generösa sällskapsytor i båda plan samt 3 sovrum i entréplanet plus gästrum/sovrum 4 i källarplanet.

Villan erbjuder ett stilmässigt modernt och sammanhållet intryck - höjdpunkten är det ljusa öppna sällskapsrummet om ca 45 kvm med fönster i 3 väderstreck, öppen spis, anslutning till terrass & soldäck - här lever och umgås familjen varje dag på bästa vis. Även källarplanet erbjuder ett stort och stilfullt inrett sällskapsrum, där tonåringarna har en egen plats för spel, teve & vänner.

Fantastiskt solläge på villans trädgårdssida med terrasser och soldäck i olika nivåer om totalt ca 75 kvm - delvis under tak och delvis med motordriven markis. Anslutning från sällskapsrum och från master bedroom.

Entreplanet ansluter via 2 dörrar till terrasser & soldäck och omfattar 3 sovrum, sällskapsrum med matplats & öppen spis, kök, helkaklat badrum samt gäst-WC och hall. Härlig trädgårdstomt med plats för lek, fotboll och umgänge.

Källarplan med sällskapsrum, gillestuga, gästrum/sovrum4, 2 stora förrådsrum, bastu, dusch, separat WC och anslutning till garage. Bra möjligheter att tillföra spa eller träningsrum.

Friköpt tomt, vattenburen värme via fjärrvärme och omdränerad grund.

Välkommen på visning !


Boarea/biarea
123/123 kvm
Driftkostnad
44 756 kr/år
Tomtarea
1 090 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2018-07-09

Mäklarhuset Västerås

Denna villa på Åsvägen såldes av oss 2018-07-09. Se alla våra försäljningar i Valbo samt även på Åsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.