Humlevägen 12 / Valbo / Gävle

Välrenoverad villa i Valbo - 4 rum plus källare och stort dubbelgarage !

Slutpris
2 450 000 kr
Boarea/biarea
82/45 kvm
Driftkostnad
31 947 kr/år
Tomtarea
969 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-11-16
Bostaden är såld!

Denna villa på Humlevägen såldes av oss 2017-11-16. Se alla våra försäljningar i Valbo samt även på Humlevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Valbo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välrenoverad familjevilla i Valbo om 4 rum på friköpt tomt med delvis inredd källare och stort dubbelgarage. Perfekt läge för familjer med idrottsintresserade ungdomar med närhet till ishall, fotbollsplaner, skolor, barnomsorg, Köpis & IKEA och med busshållplats i närheten.

Villans entréplan med sällskapsrum och matplats blir en naturlig samlingsplats intill ett välplanerat kök från Marbodal. I övrigt omfattar villan 3 sovrum samt 2 fullstora badrum och separat gäst-WC. Badrum renoverade 2008 med våtrumsintyg. Källarplan med ett inrett rum, tvättstuga med bra maskiner samt 2 förrådsrum som kan inredas för hobby eller förvaring. Bra garage byggt 2008 - med plats för 2 bilar och separat verkstads/förrådsdel.

Villan är 2008 genom tidigare ägares försorg genomgripande renoverad av välrenommerade hantverkare och med upprättad kontrollplan. Tex båda badrummen med våtrumsintyg, ny dränering & Isodrän på grunden, nya fönster, diverse kontroller av ursprunglig konstruktion mm.

Humlevägen 12 säljs vecka 46 genom offentlig auktion där säljarna representeras av Tingsrätten förordnad God Man - mer information om datum och tillvägagångssätt presenteras på visning eller maila gavle@maklarhuset.se

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration