Sök Meny
Såld

Gävle / Valbo / Skolvägen 23

Fantastiskt stenvilla i Valbo - med generösa och smarta boytor plus källare !

Välkommen till Skolvägen - en tidsmaskin med väldisponerade kvadratmeter anno 1962 med mycket av det gamla bevarat i enastående kondition. En Californieninspirerad stenvilla på tjusig trädgårdstomt med unika murar av slaggsten och gångar belagda med natursten.

Villan erbjuder ett orört vardagsrum med öppen spis, platsbyggd bokhylla och fiskbensparkett. Hela 3 sovrum - master bedroom med walk-in-closet och anslutning till uterum samt ytterligare 2 sovrum som just nu är samdisponerade till ett sovrum. Allrum som kan disponera som arbetsrum, separat arbetskök samt matplats i öppen planlöning med plats för upp till 8-10 matgäster. Kaklat duschrum med anslutande rum med WC.

Garage sammanbyggt med villan och med elektrisk fjärrstyrd port. Generös källare som erbjuder fantastiska möjligheter till ytterligare umgängesutrymmen, gästrum samt utrymmen för hobby och tex gym eller relaxavdelning. Just nu disponeras källaren med gillestuga, hobbyutrymmen och perfekta förvaringsmöjligheter.

Villan besiktas vecka 31.

Har Frank Sinatra bott i Valbo på 60-talet ? näej - men isåfall hade han bott på Skolvägen 23 i Valbo.

Sponsrade länkar
Gävle / Valbo
Skolvägen 23
Slutpris: 3 225 000 kr
Boarea/biarea: 123/155 kvm
Driftkostnad: 41 053 kr/år
Tomtarea: 1 133 kvm
Såld: 2017-08-17
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige / Gävleborg / Valbo / Skolvägen