Valbovägen 67

Valbovägen 67

Slutpris

3 400 000 kr


Alborga— Valbo— Gävle

Valbovägen 67


Slutpris
3 400 000 kr

Alborga— Valbo— Gävle

Härlig 7-rumsvilla på stor trädgårdstomt i Valbo !

Välkommen till en perfekt villa för en stor barnfamilj - villan erbjuder 7 rum och kök på hela 156 kvm - med 5 sovrum, 2 sällskapsrum samt 2 badrum blir familjelivet både enkelt och trivsamt.

Entréplanet omfattar 3 sovrum, kök från 2017 med moderna maskiner i rostfritt samt äldre vedspis och matplats, vardagsrum med plats för umgänge runt matbordet och i soffmiljö, tvättstuga med groventré, badrum samt hall & entré.

Övre planet disponeras med ett allrum eller teverum där barn och ungdomar har ett bra utrymme för teve, kompisar och spel, helkaklat badrum med bastu, klädkammare samt 2 generösa sovrum - varav det ena är delbart om rummen inte räcker till.

Villan är belägen på en stor trädgårdstomt med massor av utrymme för umgänge och lek. Trädgården bjuder förutom trädgårdsland på körsbar, bigarråer, äpplen, päron, plommon, vinbärs- & krusbärsbuskar och såklart en rabarber och hallonhäck. På tomten ligger en äldre uthuslänga som kan nyttjas för verksamhet, förvaring, garage eller annat.

Valbo bjuder på närhet in till stan samt effektiva inköp och shopping vid Köpis. Åbyvallen är belägen ett stenkast bort, löpspår inom 200 meter uppe på åsen, barnomsorg några 100 meter bort på Guldsmsedsvägen, skolor och annan service ligger inom bra räckhåll.

Notera att entré till fastigheten sker via Alborgavägen och Guldsmedsvägens fortsättning - inte via Valbovägen.

Energideklaration samt överlåtelsebesiktning genomförs innan första visning - protokoll presenteras på visning.

Välkommen att boka tid för visning !


Boarea
156 kvm
Tomtarea
2 107 kvm
Rum
7 rum (5-6 sovrum)
Såld
2019-08-07

Mäklarhuset Västerås

Denna villa på Valbovägen såldes av oss 2019-08-07. Se alla våra försäljningar i Valbo samt även på Valbovägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.