Östra vägen 18 / Bungenäs - Norra Gotland / Fårösund / Gotland

Oöverträffat läge

Slutpris
4 400 000 kr
Boarea
88 kvm
Driftkostnad
10 500 kr/år
Totalareal
638 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-06-12
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Östra Vägen såldes av oss 2019-06-12. Se alla våra försäljningar i Fårösund samt även på Östra Vägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bungenäs - Norra Gotland är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Oöverträffat läge på Bungenäs med full havsutsikt från både tomten och husen med Fårö och Bungeör i fonden. De tre byggnaderna är uppförda i harmoni med det karga landskapet och ligger intill berget med kalkstensklinten bakom som en kuliss. Alla tre byggnader är uppförda i samma stil med stomme av massivt trä och stora fönsterpartier som gör att havet alltid känns närvarande. Interiört är stilen genomgående ljust hållen med vitlaserade trägolv, vitmålad träpanel i tak och vitmålad bred träpanel på de flesta väggar. Huvudbyggnaden har flertalet utgångar till den stora altanen som löper runtom alla byggnader och väver ihop dessa till en enhet. Den som vill skärma av sol och ljus för en stund nyttjar enkelt huvudbyggnadens skjutbara utanpåliggande dörrar.

I och med att det är tre byggnader är möjligheterna goda för gästande släkt eller vänner. Alla har egna sovdelar och sedan umgås man gemensamt utomhus. Läget intill berget skapar ett skyddat gårdsrum mellan byggnaderna och klinten och utgör en utmärkt avskild uteplats.

På Bungenäs, som är bilfritt, får man lugn och ro och en enastående natur med betande lamm alldeles inpå knuten. Området har fått sin karaktär via epoker av kalkbrytning och militär närvaro och har dessutom ett särskilt ljus som man välkomnas av. Möjlighet till bad och surf samt spännande omgivningar gör att barnen trivs. På området finns restaurang, hotell och i kalkladan hålls emellanåt konserter. In till Fårösund med stor del av den sociala service som efterfrågas är det ca 5 km. På Bungenäs får du inte bara ett underbart boende utan du får också ett lugn och en tillvaro du inte hittar någon annanstans.

Bostadshus ca 55 m²
Gäststuga ca 18 m²
Sovstuga ca 15 m²

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration