Rönnstigen 11

Rönnstigen 11

Slutpris

2 680 000 kr


Gotlands tofta— Gotland

Rönnstigen 11


Slutpris
2 680 000 kr

Gotlands tofta— Gotland

Fritidshus i populära Tofta

Fritidshus i populära Tofta belägen på en grön och lummig skogstomt om 1 949 m². Mysigt fritidshus om 3 rum och kök varav 2 sovrum. Vardagsrum och matplats i öppen planlösning med ett bra arbetskök i anslutning. Bostaden har även ett duschrum och en matplats i den inbyggda verandan. I anslutning till bostadshuset finns en stenlagd altan i söderläge delvis omgiven av staket.

På fastigheten finns även ett gästhus med sovrum, snickarbod/förråd med duschrum med toalett, förråd, verkstad och vedförråd. Vidare på fastigheten finns även ett växthus och förrådsbyggnad. Fastigheten har kommunalt vatten och avlopp samt en egen brunn.

På gångavstånd når du Tofta strand med aktiviteter för hela familjen som padelbanor, livsmedelsbutik, ett flertal restauranger samt bad i både pool och hav. Du har även Toftagården inom gångavstånd där du kan njuta av pool samt bar och restaurang.

Fastigheten säljs med inventarier.

Varmt välkomna på visning!


Boarea/biarea
58/7 kvm
Driftkostnad
13 115 kr/år
Tomtarea
1 949 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-08-08

Mäklarhuset Gotland

Denna fritidshus på Rönnstigen såldes av oss 2020-08-08. Se alla våra försäljningar i Gotlands tofta samt även på Rönnstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.