Ala Botvatte 136

Ala Botvatte 136

Slutpris

980 000 kr


Ala - Mellersta Gotland— Katthammarsvik— Gotland

Ala Botvatte 136


Slutpris
980 000 kr

Ala - Mellersta Gotland— Katthammarsvik— Gotland

1,5 plansvilla i Ala

I Ala finner ni denna fastighet med ett bostadshuset fördelat på 1,5 plan som inrymmer 4 rum och kök varav 3 sovrum. Bostadshus med äldre charm och karaktär med trägolv, fina spegeldörrar och kakelugn. Bottenvåningen inrymmer ett vardagsrum med trägolv och kakelugn, finentré med glasveranda, kök med matplats, två sovrum och ett duschrum. Ovanvåningen är delvis inredd med ett sovrum och en klädkammare. Utifrån via en separat ingång når ni en förrådsdel. På fastigheten finns även en jordkällare, utedass, container och förfallen lada. Stor tomt om 2 500 m². Fastigheten saknar avlopp och det finns inget vatten indraget i bostadshuset. På fastigheten finns det två stycken vattenbrunnar. Brunnen på gårdsplan fungerar och den andra brunnen fungerar ej.

Försäljning omfattar två fastigheter som är samtaxerade Gotland Ala Botvatte 1:30 (bostadshus och 2 500 m²) och Gotland Ala Botvatte 1:45 (9 410 m²).

Fastigheten säljs såsom den står med samtliga inventarier. Fastigheten är inte besiktigad och säljs med en friskrivningsklausul vilket innebär att säljaren fritages från allt ansvar gällande byggnadens beskaffenhet på tillträdesdagen och friskrivningen innebär därmed att köparen ej kan kräva någon form av ersättning från säljaren för fel och brister i fastigheten.


Boarea/biarea
85/45 kvm
Driftkostnad
17 688 kr/år
Tomtarea
2 500 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-09-17

Mäklarhuset Gotland

Denna villa på Ala Botvatte såldes av oss 2021-09-17. Se alla våra försäljningar i Katthammarsvik samt även på Ala Botvatte.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.