Eksta Prästgården 726 / Eksta- Västra Gotland / Klintehamn / Gotland

Fritidshus i Eksta

Boarea/biarea
71/68 kvm
Driftkostnad
6 380 kr/år
Totalareal
5 194 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2019-05-02
Bostaden är såld!

Denna villa på Eksta Prästgården såldes av oss 2019-05-02. Se alla våra försäljningar i Klintehamn samt även på Eksta Prästgården

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Eksta- Västra Gotland är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I vackra och populära Eksta finner ni denna fastighet med ett charmigt bostadshus ifrån 1939. Här finns alla möjligheter att skapa ett fridfullt boenden med närhet till havet och vacker natur. Bostadshuset har stor potential men skicket är eftersatt och är i behov av en ordentlig genomgång.

På fastigheten finns även en ladugårdsbyggnad och friggebod. Stor tomt om 5 195 m² med fruktträd och åkermark. 3-kammaravlopp med infiltration ifrån 2011. Två stycken borrade brunnar varav den ena för bevattning av åkermarken.

Närhet till omtalade Djupvik hotell med förstklassig mat och service samt Fröjel resort med spa, bad och god mat. Till Klintehamn är det ca 1 mil och där finns livsmedelsbutik, butiker, restauranger och pensionat Warfsholm.

Fastigheten är inte besiktigad och säljs med en friskrivningsklausul vilket innebär att säljaren fritages från allt ansvar gällande byggnadens beskaffenhet på tillträdesdagen och friskrivningen innebär därmed att köparen ej kan kräva någon form av ersättning från säljaren för fel och brister i fastigheten.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration