Eksta Prästgården 726

Eksta Prästgården 726


Eksta- Västra Gotland— Klintehamn— Gotland

Eksta Prästgården 726



Eksta- Västra Gotland— Klintehamn— Gotland

Fritidshus i Eksta

I vackra och populära Eksta finner ni denna fastighet med ett charmigt bostadshus ifrån 1939. Här finns alla möjligheter att skapa ett fridfullt boenden med närhet till havet och vacker natur. Bostadshuset har stor potential men skicket är eftersatt och är i behov av en ordentlig genomgång.

På fastigheten finns även en ladugårdsbyggnad och friggebod. Stor tomt om 5 195 m² med fruktträd och åkermark. 3-kammaravlopp med infiltration ifrån 2011. Två stycken borrade brunnar varav den ena för bevattning av åkermarken.

Närhet till omtalade Djupvik hotell med förstklassig mat och service samt Fröjel resort med spa, bad och god mat. Till Klintehamn är det ca 1 mil och där finns livsmedelsbutik, butiker, restauranger och pensionat Warfsholm.

Fastigheten är inte besiktigad och säljs med en friskrivningsklausul vilket innebär att säljaren fritages från allt ansvar gällande byggnadens beskaffenhet på tillträdesdagen och friskrivningen innebär därmed att köparen ej kan kräva någon form av ersättning från säljaren för fel och brister i fastigheten.


Boarea/biarea
71/68 kvm
Driftkostnad
6 380 kr/år
Tomtarea
5 194 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2019-05-02

Mäklarhuset Gotland

Denna villa på Eksta Prästgården såldes av oss 2019-05-02. Se alla våra försäljningar i Klintehamn samt även på Eksta Prästgården.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.