Loggarvevägen 25 / Klintehamn - Västra Gotland / Klintehamn / Gotland

Stor villa på hörntomt!

Slutpris
2 100 000 kr
Boarea
175 kvm
Driftkostnad
31 990 kr/år
Tomtarea
1 338 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2017-05-11
Bostaden är såld!

Denna villa på Loggarvevägen såldes av oss 2017-05-11. Se alla våra försäljningar i Klintehamn samt även på Loggarvevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Klintehamn - Västra Gotland är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har vi glädjen att förmedla denna stora 1,5-plansvilla på Loggarevägen i norra Klintehamn med närhet till förskola, skola, natur och livsmedelsaffär.

Boarea om 178 m² fördelat på 7 rum och kök varav stora 4 sovrum. Villan har en rymlig planlösning med arbetskök varifrån man når tvättstugan och matplats med plats för stora sällskap. Vardagsrum med öppen spis med insats och utgång till altan under tak. Två sovrum på bottenvåningen och två stora sovrum på övervåningen som också har ett allrum. Båda planen har duschrum. Det finns altan på husets bägge gavlar.

Trädgård omgärdad med staket, kalkstens lagda gångar och gränsande mot grönområde. Det finns också ett förråd och ett garage med plats för en bil samt grusad bilinfart med plats för 2 bilar.

Villan är belägen på lugn gata i utkanten av Klintehamns samhälle, Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration