Sök Meny
Såld

Gotland / Klintehamn - Klintehamn - Västra Gotland / Loggarvevägen 25

Stor villa på hörntomt!

Nu har vi glädjen att förmedla denna stora 1,5-plansvilla på Loggarevägen i norra Klintehamn med närhet till förskola, skola, natur och livsmedelsaffär.

Boarea om 178 m² fördelat på 7 rum och kök varav stora 4 sovrum. Villan har en rymlig planlösning med arbetskök varifrån man når tvättstugan och matplats med plats för stora sällskap. Vardagsrum med öppen spis med insats och utgång till altan under tak. Två sovrum på bottenvåningen och två stora sovrum på övervåningen som också har ett allrum. Båda planen har duschrum. Det finns altan på husets bägge gavlar.

Trädgård omgärdad med staket, kalkstens lagda gångar och gränsande mot grönområde. Det finns också ett förråd och ett garage med plats för en bil samt grusad bilinfart med plats för 2 bilar.

Villan är belägen på lugn gata i utkanten av Klintehamns samhälle, Välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Gotland / Klintehamn / Klintehamn - Västra Gotland
Loggarvevägen 25
Slutpris: 2 100 000 kr
Boarea: 175 kvm
Driftkostnad: 31 990 kr/år
Tomtarea: 1338 kvm
Rum: 7 rum, varav 4 är sovrum
Såld: 2017-05-11
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

  Bostad / Sverige / Gotland / Klintehamn / Loggarvevägen