Sanda Björkhagavägen 47

Sanda Björkhagavägen 47

Slutpris

2 450 000 kr


Sanda - Västra Gotland— Klintehamn— Gotland

Sanda Björkhagavägen 47


Slutpris
2 450 000 kr

Sanda - Västra Gotland— Klintehamn— Gotland

Nyproducerad villa i Björkhaga

Välkommen till ett nyproducerat hus i Sanda med genomgående ekparkettgolv och ryggåstak. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning där köket har ljus skåpinredning och marockansk kakel över spishäll. Villan rymmer tre bra sovrum, alla med garderober. I vardagsrummet finns en braskamin som en god värmekälla samt stort fönsterparti med utgång till altanen. På tomten finns ett förråd med sovrumsdel för de övernattande gästerna.

Området är populärt och havsnära med närhet till fin långgrund sandstrand med vy ut över Karlsöarna, gratis poolbad under sommarperioden samt restaurang. In till allmän service i Klintehamn är det ca 2 km. Inom cykelavstånd finns en hel del att uppleva och avnjuta, allt från fina naturupplevelser till idrottsliga aktiviteter.


Boarea
80 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-05-31

Mäklarhuset Gotland

Denna villa på Sanda Björkhagavägen såldes av oss 2017-05-31. Se alla våra försäljningar i Klintehamn samt även på Sanda Björkhagavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.