Sproge Urgude 108 / Sproge - Västra Gotland / Klintehamn / Gotland

Fritidshus i lantlig miljö

Slutpris
1 375 000 kr
Boarea
80 kvm
Driftkostnad
12 459 kr/år
Totalareal
2 415 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2018-07-16
Bostaden är såld!

Denna villa på Sproge Urgude såldes av oss 2018-07-16. Se alla våra försäljningar i Klintehamn samt även på Sproge Urgude

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sproge - Västra Gotland är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I Sproge på västra Gotland finner ni detta fritidshus (Bulhus) om ca 80 m² fördelat på 3 rum och kök plus oinredd vind och kammare. Entré via vackra dubbeldörrar intill en hall som leder vidare till en sal med kamin samt vardagsrum. I bakbygget finns det ett charmigt 1970-tals kök samt duschrum med toalett. Nyare bjälklag i bostadshuset under sal och vardagsrum. uppvärmning via elelement. Eget vatten och avlopp som är nytt.

På den lummig uppvuxen trädgårdstomt om 2 415 m² finns det en vacker äldre ladugård i välhållet skick samt en flygelbyggnad med snickarbod och förråd.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration