Hellvi Stengrinde 217 / Hellvi - Nordöstra Gotland / Lärbro / Gotland

Villa med gäststuga och verkstad

Slutpris
2 200 000 kr
Boarea/biarea
114/4 kvm
Driftkostnad
25 886 kr/år
Tomtarea
3 598 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2018-11-21
Bostaden är såld!

Denna villa på hellvi stengrinde såldes av oss 2018-11-21. Se alla våra försäljningar i Lärbro samt även på hellvi stengrinde

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hellvi - Nordöstra Gotland är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I Hellvi på Gotlands nordöstra kust finner ni detta denna fina fastighet med en stor och uppvuxen trädgårdstomt 3 598 m² med en välplanerad enplansvilla. Villan inrymmer tre rum och kök varav två bra sovrum varav ett har utgång till altan. Socialt och rymligt vardagsrum med braskamin som ger värme och mysfaktor. Öppet och genomtänkt kök med matplats och kökshalvö som ger bra arbetsytor och förvaring. Villan inrymmer även ett duschrum, groventré med tvättstuga, pannrum och bastu med el-aggregat. Energieffektiv uppvärmning via bergvärme.

På fastigheten finns det ett bra gästhus om 23 m², perfekt för släkt och vänner eller som en möjlig inkomstkälla. Fastigheten inrymmer även bra verkstad om 36 m², förråd och cykelförråd som smakfullt omgärdas av en gotlandstun.

Fin uppvuxen trädgårdstomt med fruktträd, bärbuskar och blomsterprakt. Den badsugne har flera möjligheter att välja på. Dels den fina sandstranden i Hideviken men även kalkbrotten vid Smöjen lite längre österut. Runtom finns fina kustavsnitt med raukområden samt områden märkta av kalkbrytningen.

Varmt välkomna på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration