Lau Bönde 107C

Lau Bönde 107C

Slutpris

2 800 000 kr


Lau - Sydöstra Gotland— Ljugarn— Gotland

Lau Bönde 107C


Slutpris
2 800 000 kr

Lau - Sydöstra Gotland— Ljugarn— Gotland

Välplanerad putsad enplansvilla i Lau socken!

Nyare välplanerad enplansvilla med två bra sovrum samt vardagsrum och kök i öppen planlösning med en centralt placerad kamin. Ljus och stilren interiör med ryggåstak som skapar en härlig luftig känsla. Köksdelen har snygg modern inredning med rostfria maskiner, infälld belysning i tak, bänkskivor i komposit och en köksö mot matplats och vardagsrumsdel. Villan har genomgående mörkpigmenterade ekgolv. Generöst helkaklat duschrum med tvättmaskin bakom skjutbara dörrar. Villan passar utmärkt både som permanent- och fritidshus. Möjlighet finns att avdela vardagsrummet till ytterligare ett sovrum.

Fastigheten är lantligt belägen med stor naturtomt där det växer vackra björkar. På tomten finns en sovstuga om 15m² med indragen el som kan användas som ett extra sovrum.
Grannskapet har en stor gemensam pool alldeles intill som man kan använda sommartid om man går med i poolföreningen. Inträdesavgiften för pool är betald.

Lugnt lantligt läge med trevligt grannskap och nära till både skola och förskola. Lau är en strandsocken med närhet till bad nere i fina Lausviken eller så tar man en längre tur upp till Ljugarn som även erbjuder restauranger sommartid samt spännande kustavsnitt med fascinerande raukområden. Inom bekvämt avstånd ligger även tre fina golfbanor.


Boarea
98 kvm
Driftkostnad
29 200 kr/år
Tomtarea
1 986 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2022-05-09

Mäklarhuset Gotland

Denna villa på Lau Bönde såldes av oss 2022-05-09. Se alla våra försäljningar i Ljugarn samt även på Lau Bönde.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.