Ganthem Kumble 517 / Ganthem - Mellersta Gotland / Romakloster / Gotland

Lantligt, lugnt och avskilt

Slutpris
1 375 000 kr
Boarea/biarea
95/63 kvm
Driftkostnad
23 504 kr/år
Totalareal
2 320 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2018-07-24
Bostaden är såld!

Denna villa på Ganthem Kumble såldes av oss 2018-07-24. Se alla våra försäljningar i Romakloster samt även på Ganthem Kumble

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ganthem - Mellersta Gotland är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Lantligt, lugnt och lite avskilt läge med bostadshus, gäststuga, garage på uppvuxen trädgårdstomt. Villan omfattar bottenvåning med kök med vit skåpinredning, vardagsrum med stavparkettgolv, helkaklat duschrum samt sovrum. Övervåning med två sovrum och toalett. Det är möjligt att avdela rum på övervåningen till ytterligare sovrum. Hel källare med hobbyrum, pannrum och tvättstuga. Gäststuga om ca 30 m² om tre rum och kök samt duschrum. Även dubbelgarage med verkstad i bakre delen. Vattenburen värme via vedpanna med ack.tankar. Fina grönytor med plats för lek och spel omgärdad av staket och häck.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration