Sockerparken 1 / Roma - Visby Närområde / Romakloster / Gotland

Trevlig villa i Roma med stor skogstomt i centralt läge!

Slutpris
2 255 000 kr
Boarea/biarea
130/95 kvm
Driftkostnad
45 678 kr/år
Tomtarea
5 564 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2017-01-17
Bostaden är såld!

Denna villa på Sockerparken såldes av oss 2017-01-17. Se alla våra försäljningar i Romakloster samt även på Sockerparken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Roma - Visby Närområde är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trevlig villa på stor natur- och skogstomt om 5 564 m² i Roma som ligger i den gamla Sockerparken och fastigheten har varit en tjänstemannabostad till Sockerbruket. Mycket centralt läge i Roma och nära till affärer och även annan service, men ändå lugnt och avskilt. Strax intill fastigheten finns det ett motionsspår.

1,5-plans villa med källare med en boarea om 130 m² fördelat på 5 rum och kök. Kök med matplats för 4 personer samt stort matrum i anslutning till vardagsrummet. Vardagsrummet har öppen spis och hela undervåningen har genomgående parkettgolv. På bottenvåningen finns det även 1 sovrum samt duschrum med kaklade väggar och klinker på golv och en mindre toalett. På övervåningen möts man av en möblerbar hall. På övervåningen finns 2 sovrum varav det ena har gott o garderober och det finns förvaringsvindar i båda samt en toalett. Källare med förråd, hobbyrum, tvättstuga samt pannrum. Vattenburen värme genom pelletsuppvärmning.

Fiber finns inkopplat på fastigheten via Roma / Björke fiber som är ansluten till Telia.

Roma samhälle ligger ca 17 km från Visby och det är ett lagom Pendlaravstånd till Visby .

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration