Sök Meny
Såld

Romakloster - Roma - Visby Närområde / Sockerparken 1

Trevlig villa i Roma med stor skogstomt i centralt läge!

Trevlig villa på stor natur- och skogstomt om 5 564 m² i Roma som ligger i den gamla Sockerparken och fastigheten har varit en tjänstemannabostad till Sockerbruket. Mycket centralt läge i Roma och nära till affärer och även annan service, men ändå lugnt och avskilt. Strax intill fastigheten finns det ett motionsspår. 1,5-plans villa med källare med en boarea om 130 m² fördelat på 5 rum och kök. Kök med matplats för 4 personer samt stort matrum i anslutning till vardagsrummet. Vardagsrummet har öppen spis och hela undervåningen har genomgående parkettgolv. På bottenvåningen finns det även 1 sovrum samt duschrum med kaklade väggar och klinker på golv och en mindre toalett. På övervåningen möts man av en möblerbar hall. På övervåningen finns 2 sovrum varav det ena har gott o garderober och det finns förvaringsvindar i båda samt en toalett. Källare med förråd, hobbyrum, tvättstuga samt pannrum. Vattenburen värme genom pelletsuppvärmning. Fiber finns inkopplat på fastigheten via Roma / Björke fiber som är ansluten till Telia. Roma samhälle ligger ca 17 km från Visby och det är ett lagom Pendlaravstånd till Visby .

Romakloster / Roma - Visby Närområde
Sockerparken 1
Slutpris: 2 255 000 kr
Boarea/biarea: 130/95 kvm
Driftkostnad: 45 678 kr/år
Tomtarea: 5564 kvm
Rum: 5 rum, varav 3 sovrum
Såld: 2017-01-17
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Gotland / Romakloster / Sockerparken
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Checklista: Gå husronden – inför vintern
  Checklista: Gå husronden – inför vintern

  Vintern står för dörren och det är dags att plocka fram kängor, mössor och vantar. Lika viktigt är dock att du rustar ditt hus för den kalla årstiden – så att det inte drabbas av onödiga skador av regn och snömassor.