Gothem Kyrkebjärs 919 B / Gothem / Slite / Gotland

Stort vackert stenhus i Gothem kyrkby!

Slutpris
2 850 000 kr
Boarea/biarea
237/30 kvm
Driftkostnad
43 260 kr/år
Totalareal
2,1370 ha
Rum
9 rum (7 sovrum)
Fastigh.bet
GOTLAND GOTHEM KYRKEBJÄRS 1:39 och VIBY 1:19
Objekttyp
Gård
Såld
2019-07-08
Bostaden är såld!

Denna gård på Gothem Kyrkebjärs såldes av oss 2019-07-08. Se alla våra försäljningar i Slite samt även på Gothem Kyrkebjärs

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gothem är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Jordbruksfastighet med stort vackert stenhus från tidigt 1900-tal mitt i Gothems kyrkby. Här kan du njuta av en vacker gårdsbild med det mäktiga bostadshuset och den charmiga ladugården med Gothems kyrka som bakgrund. Huset är smakfullt och varsamt renoverat med många fina bevarade detaljer och har både kakelugnar och öppna spisar i flera rum. Möjlighet till två separata bostadsenheter då den rymliga ovanvåningen har egen entré, kök och duschrum.

Ladugården rymmer ett galleri/hobbyrum som tidigare varit inrett som häststall samt lada med garage och loft. Stor härlig tomt med gräsytor, fruktträd och möjlighet till egna odling både utomhus och i växthus samt även möjlighet för djurhållning.

I köpet ingår två fastigheter. Dels Gothem Kyrkebjärs 1:39 som omfattar 21 370 m² fördelat på två skiften vid bostadsbebyggelsen. Det ena skiftet ligger på andra sidan vägen och är inte bebyggt men har anslutning till avloppsföreningen. Den andra fastigheten Gothem Viby 1:19 omfattar 51 760 m² och utgörs av skogsmark vilken är inlöst av Länsstyrelsen.

I Gothem är det lätt att trivas året om, här har du närhet till förskola, fina badstränder vid Åminne och Vitviken och restaurang. Till Slite samhälle som har det mesta som efterfrågas i serviceväg är det 17 km.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten