Närsvägen 28 / Slite - Norra Gotland / Slite / Gotland

Gavellägenhet med villakänsla

Slutpris
1 150 000 kr
Boarea
90 kvm
Avgift
5 184 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
1 av 1 (Hiss finns ej)
Såld
2019-05-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Närsvägen såldes av oss 2019-05-21. Se alla våra försäljningar i Slite samt även på Närsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Slite - Norra Gotland är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en trevlig och bra planerad bostadsrätt om 90 m² med villakänsla på Närsvägen 28. Bostaden har förenings bästa läge på gaveln med inglasat uterum och stenlagd uteplats i söderläge. Bostaden inrymmer 3 rum och kök varav 2 sovrum. Stort och ljust vardagsrum med burspråk och utgång till det inglasade uterummet. Vardagsrummet kan enkelt delas av till två rum. Kök med vit köksinredning och matplasts invid fönster. Bostaden inrymmer även en tvättstuga och ett duschrum.

Det här boende passat utmärkt för dig som söker ett bekvämt och enkelt boende. Till bostadsrätten ingår ett garage och en egen parkeringsplats.

Slite ligger ca 35 km från Visby på Gotlands östkust och här finner ni Gotlands enda skärgård med en fin hamn och ett härligt havsbad. Här finns det mesta inom service såsom vårdcentral, skolor, livsmedelsbutiker, banker, apotek, systembolag och restauranger.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration