Österbyvägen 4 / Slite - Norra Gotland / Slite / Gotland

Bra 1-plansvilla i norra Slite

Boarea
ca 131,5 kvm
Driftkostnad
25 244 kr/år
Totalareal
1 406 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-05-23
Bostaden är såld!

Denna villa på Österbyvägen såldes av oss 2019-05-23. Se alla våra försäljningar i Slite samt även på Österbyvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Slite - Norra Gotland är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bra 1-plansvilla i norra Slite belägen på grön och uppvuxen hörntomt.

Boarea om 133 m² fördelat på 5 rum och kök varav 4 sovrum. Ljus och trevlig hall i vinkel med plats för avhängning. Intill hallen ligger en gästtoalett. Köket i vinkel är ljust och fräscht med gott om skåpförvaring med tvättstuga och pannrum intill. Köket har plats för både barbord för frukost och matplats invid fönster där man även når uteplatsen. Vardagsrummet har en härlig öppen spis och insats och även därifrån når man uteplatsen. Duschrum med stilrena färger. Vidare finns det 4 bra sovrum med garderober. Fastigheten är ansluten till fiber. Vattenburen värme via elpanna och luftvärmepump.

Asfalterad infart och parkeringsplats.

Uppvuxen fin trädgårdstomt om 1 406 m² med både häck, träd och buskar. På tomten finns det även en isolerad gäststuga, växthus samt en lekstuga.

Välkomna till Österbyvägen 4!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration